Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ale sie narobiło, ale dobrze kazdy powiedzial swoje zale i co o tym mysli. Ale.... a juz sie nie odzywam bo znowu bedzie ze moja wina? I dostalem za pare slow prawdy. Lichu zycze ci kolejnych spalonych paltierow i XP. A tak btw ten XP to by byl juz 5 czy 6?? Tylko znowu nie klam bo cie do sadu..... nie bede konczyl :P Sam wiesz jak bylo prawda??. Paltierów :))) Ehh no nie moge... czy ty możesz mi objaśnić co bo jest Paltier? Bo powtarzasz to już kolejny raz z rzędu... Ja tobie też zycze żebyś w najbliższym czasie coś zjeb#$... powodzenia. [bo dostaniesz bana Lisek - MKa11] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ale sie narobiło, ale dobrze kazdy powiedzial swoje zale i co o tym mysli. Ale.... a juz sie nie odzywam bo znowu bedzie ze moja wina? I dostalem za pare slow prawdy. Lichu zycze ci kolejnych spalonych paltierow i XP. A tak btw ten XP to by byl juz 5 czy 6?? Tylko znowu nie klam bo cie do sadu..... nie bede konczyl :P Sam wiesz jak bylo prawda??. Paltierów :))) Ehh no nie moge... czy ty możesz mi objaśnić co bo jest Paltier? Bo powtarzasz to już kolejny raz z rzędu... Ja tobie też zycze żebyś w najbliższym czasie coś zjebał... powodzenia. HAPPY END? mam nadzeje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ale sie narobiło, ale dobrze kazdy powiedzial swoje zale i co o tym mysli. Ale.... a juz sie nie odzywam bo znowu bedzie ze moja wina? I dostalem za pare slow prawdy. Lichu zycze ci kolejnych spalonych paltierow i XP. A tak btw ten XP to by byl juz 5 czy 6?? Tylko znowu nie klam bo cie do sadu..... nie bede konczyl :P Sam wiesz jak bylo prawda??. Paltierów :))) Ehh no nie moge... czy ty możesz mi objaśnić co bo jest Paltier? Bo powtarzasz to już kolejny raz z rzędu... Ja tobie też zycze żebyś w najbliższym czasie coś zjebał... powodzenia. [bo dostaniesz bana Lisek - MKa11] Eh Lisek zaczynasz gadać od rzeczy (nabijasz się z przejęzyczenia), a do tego przeklinasz. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Powiedz mi co za roznica jak to napisze wazne zeby bylo wiadomo o co chodzi. Aha dzieki za zyczenia. Wiem dobrze ze sie pisze PELTIER Ale ten 1-szy sposob jest dla mnie wygodniejszy. Juz wiecej nie bede sie wypowiadal bo szkoda mi klawiatury. MK nie wprowadzaj takiej cenzury jak musolini bo dla wlochow to sie zzle skonczylo, a nie chcesz chyba zeby tweak'owi cos sie stalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Chlopaki jedno wam powiem zbazniliscie sie, zeby dac czlowiekowi bana za to ze napisal kikla slow krytyki, nikt was juz nie bedzie bral na powaznie, bo jak tu z kims rozmawiac skoro na plecach czujesz oddech banna? Lisy mieszkaja w lesie sa dzikie i podstepne, chyba powinienes wrocic do tego lasu wraz z reszta twoich sprzymierzencow, tam ci bedzie naprawde duzo lepiej w koncu tam panuje prawo dzungli dokladnie takie jakie tu probojesz narzuicic. Do Liska odnoscnie postu ktory zostal zamkniety: Wiesz co, bulwersowanie jest dużo zabawniejsze i przyjemniejsze niż schylanie się czy lizanie pupy. Ojej :) No popatrz, kto tutaj się zbłaźnił rzucając bluzgami po forum? Kolejny przypadek, który najpierw zrobi a później pomyśli (i to w wersji optymistycznej...)... Życzę szczęścia w życiu :)) Ale mnie kolego rozbawiłeś :) Nie pisz do mnie kolego bo wcale nim nie jestem, chyba twoje szare komorki poinformowaly cie juz o tym. Pozwolisz ze troche sparafrazuje twoja wypowiedz: Lisek, najpierw zbanuje potem pomysli... Zastanow sie lepiej co ty zrobiles, to jest forum, kazdy moze wyrazic tu swoja opinie, chyba po to stworzyles ten "cyrk". Ty w ogole nie zachowujesz sie jak na administratora przystalo, chyba powinienes wpierw jakiegos priva wyslac temu kolesowi, itd . i ewentualnie w ostatecznosci uzyc bana, ale podkreslam tylko w ostatecznosci! Wymagasz by kazdy jak ma jakis problem do ciebie pisial na priva, ale sam robisz dokladnie odwrotnie, zjedziesz czlowieka z gory na dol oficjalnie tak przy wszystkich (szpan do potegi n-tej), dasz mu bana a potem dalej sie z niego napierdalasz... cos mi tu zalatuje smarkaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Powiedz mi co za roznica jak to napisze wazne zeby bylo wiadomo o co chodzi. Aha dzieki za zyczenia. Wiem dobrze ze sie pisze PELTIER Ale ten 1-szy sposob jest dla mnie wygodniejszy. Juz wiecej nie bede sie wypowiadal bo szkoda mi klawiatury. MK nie wprowadzaj takiej cenzury jak musolini bo dla wlochow to sie zzle skonczylo, a nie chcesz chyba zeby tweak'owi cos sie stalo. Wiesz, gdyby każdy pisał tak jakby było mu wygodnie to... ehh :) JUż chyba nie miałeś jak się wyrkęcić... A gdzie twoje emocje? Gdzie rzucanie bluzgami po forum? Jakiś mi smutno bez tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ale sie narobiło, ale dobrze kazdy powiedzial swoje zale i co o tym mysli. Ale.... a juz sie nie odzywam bo znowu bedzie ze moja wina? I dostalem za pare slow prawdy. Lichu zycze ci kolejnych spalonych paltierow i XP. A tak btw ten XP to by byl juz 5 czy 6?? Tylko znowu nie klam bo cie do sadu..... nie bede konczyl :P Sam wiesz jak bylo prawda??. Paltierów :))) Ehh no nie moge... czy ty możesz mi objaśnić co bo jest Paltier? Bo powtarzasz to już kolejny raz z rzędu... Ja tobie też zycze żebyś w najbliższym czasie coś zjebał... powodzenia. HAPPY END? mam nadzeje 8) Ale happy end konczy sie calusem.... wiec jak lisek :P :twisted: Z języczkiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 MK nie wprowadzaj takiej cenzury jak musolini bo dla wlochow to sie zzle skonczylo, a nie chcesz chyba zeby tweak'owi cos sie stalo. Sorry - jakaś groźba? może i jestem przewrażliwiony teraz - ale ani teraz ani w przyszłości nie zamierzam tolerować na forum ulicznych zachowań i zagrywek - jak uznam, że część z Was dorosła emocjonalnie do tego żeby się wypowiadać publicznie - wtedy sobie odpuszczę "kontrolowanie treści" Myślisz, że nie mam ciekawszych rzeczy do roboty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Zastanow sie lepiej co ty zrobiles, to jest forum, kazdy moze wyrazic tu swoja opinie, chyba po to stworzyles ten "cyrk". To sie nazywa forum dyskusyjne jakbyś nie wiedział. Niestety niektórzy używają go do obrażania innych osób zamiast normalnego dyskutowania. Ty w ogole nie zachowujesz sie jak na administratora przystalo, chyba powinienes wpierw jakiegos priva wyslac temu kolesowi, itd . i ewentualnie w ostatecznosci uzyc bana, ale podkreslam tylko w ostatecznosci! A skąd wiesz że maila nie dostał? Wymagasz by kazdy jak ma jakis problem do ciebie pisial na priva, ale sam robisz dokladnie odwrotnie, zjedziesz czlowieka z gory na dol oficjalnie tak przy wszystkich (szpan do potegi n-tej), dasz mu bana a potem dalej sie z niego napierdalasz... cos mi tu zalatuje smarkaczem. Ja nei wymagam zeby ktos do mnie pisal. Po to wlasnie zrobiem forum zeby mniej osob do mnie pisalo. Żegnam pana dorosłego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 I sie pozniej dziwisz, ze ludzie cie traktuja jak bachora...rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ale happy end konczy sie calusem.... wiec jak lisek :P :twisted: Już wiele osób wiele razy obiecywało mi wiele rzeczy... niestety obietnica trwała przez jakis tydzien najdluzej. A ty... przejrzyj sobie jakich wyzwisk uzyles dzisiaj pod moim adresem... mi by bylo glupio po takim czyms juz pozniej sie odzywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 I sie pozniej dziwisz, ze ludzie cie traktuja jak bachora...rotfl Staraj się cytować jak odpowiadasz bo nie mam pojęcia do kogo i do jakiego fragmentu jest to odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Przepraszam myslalem, ze bedzie oczywiste, ze pisze do ciebie (czyli do Liska dla mniej kumatych ;) ) Odnosi sie to do caloksztaltu twoich wypowiedzi, datego cytowanie uznalem za zbedne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ed Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Od pewnego czasu szukam na forum róznych serwisów odpowiedzi na mój problem komputerowy. Wszedzie spotykam sie z chamstwem, prostactwem i nietolerancją. Moim zdaniem jest to spowodowane wiekiem czytelników forum i prostotą dostępu do takiego rodzaju przekazu informacji jakim jest forum dostępne z WWW. Grupy dyskusyjne (news.x.y.z...) są bardziej fachowe i wyważone w wypowiedziach. Często dostęp do nich i ich użytkowanie nie jest tak proste jak rejestracja na forum. Na grupach dyskusyjnych rygorystycznie przestrzegana jest Netykieta. Tutaj (forum) Netykieta nie istnieje, a pewnie większość osób w życiu jej nie przeczytało w całości. Niestety często spotykam się z tym że wiele serwisów news upada, jest zaniedbywanych lub wręcz zamykanych przez administratorów - przykro mi z tego powodu. Również i z tego że zaraz ten post zostanie rzucony na bruk i rozdeptany. Niestety prostactwo, przeciętność zwycięża i panuje. Z powazaniem czytelnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Przestan sie czepiac tym pisaniem, myslisze ze sam bledow nie robisz? Nie kazdy ma stalke i moze pisac posty w wordzie. Brakuje ci argumentow i o literowki sie czepiasz i wcale nie mialem zamiaru sie wykrecac myslisz ze wiedzac jak sie pisze dany wyraz to co?? Mam prawo sobie pisac jak chce. To z tymi obietnicami to wiesz ja z tym calowaniem zartowalem nie bierz sobie tego do serca :P. Bynajmniej nie jest mi glupio bo moje argumenty podpieram wlasnymi wiadomosciami, ktore poznalem od paru ludzi jaki ty jestes i wogole. Przejrzalem i nie mam zamiaru tego cofac bo byly one uzasadnione. Moze troche za ostro, ale chcialem cie tylko zmusic do zadumy nad swoim zachowaniem i cala osoba. MK ja wcale nie groze tylko prorokuje. Zebys czasem nie przedobrzyl. Powiedz mi jedna rzecz myslisz ze czemu wiekszosc na ciebie napadla??? Napewno bez powodu by tego nie zrobili. PS: To, ze juz nie pisze slow takich jak qr... ch.. itd... to wcale nie dlatego zeby nie dostac bana. Uspokoilem sie i mysle ze tobie nic nie pomorze w zmianie postepowania. Ale jak lubisz jak ktos na ciebie klnie to spoko mozemy z kolegami z forum ulorzyc jakas wiazke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 sporo tu postów, nie chce mi sie wszystkiego czytać, ale dziwi mnie dlaczego ludzie tak sie uwzięli na ten post z OC budzika, ZA CO TAK JEBIECIE LISKA? to tak jakbyście powiedzieli kawał i nagle dostajecie po ryju od kogoś komu sie nie podobało.... Jak mi sie nie podoba jakiś program w TV to przełączam a nie wypierdalam telewizor przez okno :evil: :evil: więc nie czepiajcie sie tego posta, jak wam sie nie podoba to po prostu go omijajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Przestan sie czepiac tym pisaniem, myslisze ze sam bledow nie robisz? Robie, jednak bardzo rzadko. Nie kazdy ma stalke i moze pisac posty w wordzie. Brakuje ci argumentow i o literowki sie czepiasz i wcale nie mialem zamiaru sie wykrecac myslisz ze wiedzac jak sie pisze dany wyraz to co?? Po prostu dzisiaj napisales wyraz Peltier kilka razi i z błędem.... Mam prawo sobie pisac jak chce.. Masz prawo... ale kto to będzie czytał? To z tymi obietnicami to wiesz ja z tym calowaniem zartowalem nie bierz sobie tego do serca :P. Ehh, zawiodłem sie :( hyhyhy Bynajmniej nie jest mi glupio bo moje argumenty podpieram wlasnymi wiadomosciami, ktore poznalem od paru ludzi jaki ty jestes i wogole. Przejrzalem i nie mam zamiaru tego cofac bo byly one uzasadnione. Moze troche za ostro, ale chcialem cie tylko zmusic do zadumy nad swoim zachowaniem i cala osoba. Moje zachowanie jest ok, tylko kilka osób je ŹLE ODEBRAŁO. Oczywiście postaram sie już do tego nie dopuścić. MK ja wcale nie groze tylko prorokuje. Zebys czasem nie przedobrzyl. Niestety tak trzeba... Yoshi_80 spowodował lawine i teraz gdyby nie MKa11 wszyscy by "<span style="color:red;">[ciach!]</span>ami" rzucali... Powiedz mi jedna rzecz myslisz ze czemu wiekszosc na ciebie napadla??? Napewno bez powodu by tego nie zrobili. Może i mnie źle odebrała... trudno się mówi. PS: To, ze juz nie pisze slow takich jak qr... ch.. itd... to wcale nie dlatego zeby nie dostac bana. Uspokoilem sie i mysle ze tobie nic nie pomorze w zmianie postepowania. Ale jak lubisz jak ktos na ciebie klnie to spoko mozemy z kolegami z forum ulorzyc jakas wiazke. Jeżeli uważasz to za konieczne, nie ma sprawy. A co do mojego postępowania to pragnę zauważyć że dzisiaj wszystko obraca się wokół dwóch spraw: 1. Dałem ban'a Kacprowi. 2. Sprawa zjaranych Peltier'ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 i jeszcze: przepraszam za wulgaryzmy, ale mnie poniosło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Hey Ed, ty działasz na Commodorze, czy to tylko tak dla śmiechu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 MK ja wcale nie groze tylko prorokuje. Zebys czasem nie przedobrzyl.Niestety ryzyko istnieje zawsze Powiedz mi jedna rzecz myslisz ze czemu wiekszosc na ciebie napadla??? Napewno bez powodu by tego nie zrobili.Na mnie? czy coś przeoczyłem? PS: To, ze juz nie pisze slow takich jak qr... ch.. itd... to wcale nie dlatego zeby nie dostac bana. Uspokoilem sie i mysle ze tobie nic nie pomorze w zmianie postepowania.No to zapraszam na inne forum - nie tutaj Ale jak lubisz jak ktos na ciebie klnie to spoko mozemy z kolegami z forum ulorzyc jakas wiazke.Bardzo żałuję, że nie ma możliwości dawania PLONKA - ale wszystko przed Marco... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Przepraszam myslalem, ze bedzie oczywiste, ze pisze do ciebie (czyli do Liska dla mniej kumatych ;) ) Odnosi sie to do caloksztaltu twoich wypowiedzi, datego cytowanie uznalem za zbedne To staraj sie cytować. Przy wielu wypowiedziach to na prawdę ułatwia czytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ed Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Hey Ed, ty działasz na Commodorze, czy to tylko tak dla śmiechu?[Bawie się też Commodorem C64. 64Kb pamieci pod maską sprzętu to ciekawsza zabawa niż ze współczesnymi sprzetami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 szczeze :?: :?: nawet nie chcialo mi sie czytac tego wypracowania MKa11 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Hey Ed, ty działasz na Commodorze, czy to tylko tak dla śmiechu?[Bawie się też Commodorem C64. 64Kb pamieci pod maską sprzętu to ciekawsza zabawa niż ze współczesnymi sprzetami :) Taaak ja niestety swojego C64 sprzedałem dawno temu (czego zresztą żałowałem) i teraz pozostał mi tylko emulator - ale to zawsze coś, no i jakieś 10000 gier :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Widze ,że wiele postów powstało od mojej ostatniej wizyty. Niestety z przykrością stwierdzam ,że Lisek nadal nie wyciągnąl własciwych wniosków. Posłuże się kiloma cytatami : 1)Ojej No popatrz, kto tutaj się zbłaźnił rzucając bluzgami po forum? Kolejny przypadek, który najpierw zrobi a później pomyśli (i to w wersji optymistycznej...)... 2)Życzę szczęścia w życiu ) Ale mnie kolego rozbawiłeś 3)Paltierów )) Ehh no nie moge... czy ty możesz mi objaśnić co bo jest Paltier? Bo powtarzasz to już kolejny raz z rzędu... 4)Ja tobie też zycze żebyś w najbliższym czasie coś zjeb#$... powodzenia. 5)Po prostu dzisiaj napisales wyraz Peltier kilka razi i z błędem.... ad 1. W kwestii robienia a późniejszego myślenmia na twoim miejscu raczej bym się nie wypowiadał. ad 2&4. Ktoś tu niedawno wspominał o kulturze wypowiedzi ad 3&5. Typowo dziecinne zachowanie ,czepianie się nieistotnych szczegółów ,kolejny przejaw braku dojżałości. Do tego zamknęcie mojego tematu ... nie mam nic za złe ,bo on i tak przeniósł się tutaj ,więc jaki był sens ? Do tego myślałem ,że mamy demokracje i wolność wypowiedzi. Widze ,ze jednak na tym forum panują inne zasady. Niechciany temat się zamyka ,heh dobrze ,że wogóle nie został usunięty lub przeniesiony na jakieś odludzie. Tylko nie mów ,ze go zamknąleś na prośbe forumowiczów , bo tylko jedna lub dwie osoby wypowiedziały się w tej kwestii a osób dyskutujących w temacie było więcej. Nie chcę cię rozliczać z twojego czasu ... ale jakoś sporadycznie pojawiają się twoje posty w innych tematach niż twoje własne. Jak już coś zamieścisz to jest to niestety głupie (sprawa z petami) lub wprost błache (mod budzika hehe) a do tego aktywnie uczestniczysz w tym aby Twój temat był na topie. Skoro masz czas na bzdury to mógłbyś przeczytać czasem też to co inni mają do powiedzenia i może coś doradzić ,bo w sumie wychodzi na to ,że innych olewasz lub po prostu jako spec od hardwaru nie masz nic do powiedzenia w każdym temacie. Lisek,Marco , skoro jesteście takie mastachy to kiedy w końcu zmienicie godzine ? Pisałem już o tym z miesiąc temu. Radzenie urzytkownikowi ,żeby zmienił sobie w profilu o godzine w stecz jest nie na miejscu. Widze ,że wielu ubóstwia serwis tweak.pl , prwda jest taka ,że może i jest on popularny i graficznie ładnie zrobiony ale niestety przechodząc do kwestii urzytkowej pozostawia on wiele do życzenia (nie tylko moja opinia). Jak chciałem ściągnąć jakiś sterownik to robiłem to z ExtremePc bo tam przynajmniej działał ftp , czego o tweak nie można było powiedzieć. Do tego do niedawna istniejący dział overcloking (o ile pamiętam) który przez ponad rok nie działał ... trzeba było to wogóle usunąć ,była by mniejsza siara. Zacytuje w tym miejscu mojego kolege , który się mnie spytał: "co ten Lisek tam ku rwa robi ,bo to już rok nie działa" ,chyba rozumiesz co sobie w tym miescu o tobie pomyślał. Nie wyobrażaj sobie ,ze twój serwis jest jedyny i niezastąpiony , bo jakoś był nieczynny bardzo długo i świat się nie zawalił. Powinieneś być wdzięczny jego urzytkownikom ,że o nim całkiem nie zapomnieli. Do tego nie wiem ,czym tu się podniecać w "nowym" tweaku. Dodanie jednej kolumny więcej ... ,szkoda gadać. Funkcjonalność ,kwestia gutu , jak dla mnie na gożej. Logowanie się ,żeby wpisać komentarz ... paranoja .Pewnie się obawiacie o swój wypasiony skrypt bo pewnie tak jak tamten stary wymięknie przy 50 komentarzach dziennie. Do tego cały serwis stał się cięzki jak ruska lokomotywa + logowanie = 3x więcej staconego czasu na nic (dla niektórych impulsów).Do tego brak działu opinie ... nie wszyscy mają czas i ochote siedzieć na forum. Widze Lisku ,że nadal uważasz się za nieomylnego. Cóż moge powiedzieć ... posłóże się kolejnym przykładem. Czat na tweak. Był moim zdaniem dobry , może nie idealny bo czasem się polczat krzaczył ale ogólnie git i do tego dużo userów. Zmieniłeś na twoim zdaniem lepszy ,zawsze warto spróbować. Niestety też miałem co do jego funkcjonalności zastrzeżenia (to był odruch obronny , nie chciałem oślepnąć :P). W moim odczuciu w wyniku zmiany popularność czata zmalała do zera no i w końcu z powrotem wrócił polaczat. A wystarczyło do tamtego wprowadzić drobne zmiany kosmetyczne i byłby naprawde fajny (np. zmiana wielkości czcionki , nie wiedziałem ,że to takie trudne). Sprawa wulagaryzmów. Mi to osobiście nie przeszkadza bo nie po to są wulgaryzmy ,żeby ich nie urzywać. Są to pełno wartościowe słowa ,które można stosować odpowiednio do sytuacji. Nawet sam profesor Miodek w wywiadzie powiedział ,że też sobie czasem nie żałuje ,więc nie próbujmy robić siebie na świętoszków. Gorzej jest udawać od bycia naturalnym ,bo to jest nic innego jak dwulicowość. Te cenzure to sobie mozecie wsadzić. Varrol : przestań pisać bzdetne posty żeby rozbić wątek lub go zakończyć bo jak ludzie chcą pisać to będą pisali a twoje teksty tylko zaśmiecają ten temat. Morris_Moore : lepiej zacznij dokładnie czytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Przynudzacie juz, nie wiem jak inni, ale mi sie juz tego czytac nie chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Yoshi_80... przynudzasz już... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Wydaje mi sie ze to obrzucanie Liska blotem i czepianie sie o zjarane Pelty jest calkowicie bezprzedmiotowe ! Wrecz jestem tego pewien !!! Nie jestem kolega Liska , ani nie lize mu [gluteus maximus], jak zapewne za chwile ktos mi zarzuci. Poprostu ci ktorzy sie na niego tak wydzieraja wielce o te zje#$%&@* rzeczy to chyba sa slepi calkiem !!! Jeszcze niedawno (nie chce mi sie szukac topicu) qpa userow chwalila sie na tym "forumie" jeden przez drogiego co zjebala, spalila i w inny sposob udalo im sie zniszczyc rozne czesci kompow, a nawet cale kompy I to nikomu nie przeszkadzalo, o dziwo !? Sam "pochwalilem" sie spaleniem wentyla, tyle "udalo" mi sie zniszczyc, przez nieuwage. Ilu z Was "zajechalo" proce, grafy, zasilacze itp ????? Poczytajcie czasem nawet w configach ! A tu lejecie potok sciekow na glowe Liska, bo niechcaco, lub przez nieuwage udalo mu sie spie*&%$#@ Antka i Pelty Ludzie dajcie "se" siana !!! Wali Wam czy co ??? Zachowujecie sie (nie wszyscy, sorry jezeli ktos poczuje sie urazony nieumyslnie) jak banda gowniarzy, Wy a nie Lisek !!! Zastanowcie sie co i o czym piszecie !!! Uffffffffffffffff Sorry za troche przydlogi post, ale nie wytrzymalem juz, czytajac to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 reed ty chyba nie dokonca zalapales o co chodzi, po drugie ameryki nie odkryles swoim postem, powtarzasz to co powiedzieli inni ale przede wszystkim juz sobie odpusccie ten temat bo mysle ze juz sobie wszystko wyjasniono Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichon Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Panowie, panowie spokojnie! Co wy sie tak goraczkujecie? Troche luzu i zrozumienia. Po pierwsze. Co do wyzwisk i przeklinania to w pelni popieram opinie MKa11 ze przeklinanie publiczne, bo forum jest w jakim sensie forma "zycia publicznego", jest jak najbardziej objawem gowniarstwa i tyle. Klnac, drodzy panowie, wcale nie wydajcecie sie bardziej powazni i dorosli. Dwa. Spoko panowie Lisek zjaral dwa Peltiery. I co z tego? To jego cyrk i jego malpy, a gosc, ktory pisze ze czeka az Lisek zwroci Peltiery zeby mogl je kupic jest conajmniej niepowazny, zeby nie powiedziec ze jest frajerem. Jak sie kupuje szczoteczke do zebow to sie nie czeka az poprzedni klient ja zwroci, bo poszedl ja testowac na tydzien do domu np. poprzez czyszczenie kibelka, choc tu akurtat jest troche niewspolmierne porownanie (kwestie zuzycia materialu i cel jego uzycia). Wiec spokoj! Chlopak, dostanie najpewniej nowe Peltiery. Trzy. Lisek faktycznie mogl zamiescic posta o budziku i peltierach w innym dziale, ale skoro tak sie nie stalo to nie widze powodu by szukac dziury w calym i truc przez kilka postow jaki to niewybaczalny blad popelnil i ze nalezy oblozyc go ekskomunika. Cztery. Co do tego ze Lisek jet gowniarzem, to nie ma sie co spierac, bo jest. I faktycznie czasami go ponosi, a powinien poprostu ukrecic leb sprawie i zlekcewazyc czesc uwag postowiczow ("tylko winni sie tlumacza"). Zwroccie tylko uwage ze "gowniarz" ten, jako jeden z pierwszych, zalozyl polska inetowa o oveclocku, a firmy musza darzyc go pewna doza zaufania, skoro podsylaja mu sprzet do testow. Zastanawiam sie, ilu "doroslych" uczestnikow forum moze pochwalic sie podobnymi osiagnieciami. MOJA PROSBA SKIEROWANA DO OBU STRON ADMINOW I USEROW! PANOWIE POPRACUJMY TROCHE NAD PROFESJONALNOSCIA TEGO FORUM. MNIEJ PRZEKLENSTW, BLEDOW W PISOWNI i PRZEDE WSZYSKTIM WIECEJ SZACUNKU DLA INNYCH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...