CrazyTomHero Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 otz siedze sobie przy biurku.... mysle co by tu zrobic i wymyslilem wyjalem (komp OFF) cd-Rom i majstruje w celu jakiejs modyfikacji..... juz prawie zrobilem ta modyfikacje juz mam otwierac obudowe i wkladac cd - rom i tu nagle ni z tad ni z owad kompa sam sie wlaczyl 8O 8O NAWET nie dotknolem przycisku..... co jest grane ???? P.s. nie mam UPS'a; ani WAKE on Lan'a (tzn. nie moze mi kompa nikt przez lana wlaczyc) - co sie stalo ???? P.s. 2 moze to sprawka UFO..... ???? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 wiesz co to nie temat na to forum lepiej byo to na osla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ee tam odrazu ufo, może jakieś mrówki ci weszły do kompa i se jaja z ciebie robia :roll: , ja kiedys juz pare razy wyjmowałem karte i sie sam komp włączył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Miałem juz tak nie raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 na osla nieeeeeeeee - dlatego ze nie wiem czy to wina sprzetu - raczej nie bo takie bajery sie wczesniej nie zdarzaly.... Pretorian : mrowek ani roznego rodzaju smieci w kompie nie trzymam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 na osla nieeeeeeeee - dlatego ze nie wiem czy to wina sprzetu - raczej nie bo takie bajery sie wczesniej nie zdarzaly.... Pretorian : mrowek ani roznego rodzaju smieci w kompie nie trzymam :D a to przepraszam zle to zrozumiaem moze jako cos metalowego typudrucik ci spad i zrobil jakies magiczne spiecie i odpali kompa. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 fajnie ale ja mam cos lepszego.... kiedys mialem tuner tv w kompie... nad kompem mam halogenowe lampki zasilane z zupelnie innego gniazda co komp... i.... jak byl antenowy w tunerze wewnetrznym to halogeny sie swiecily :)) jesli wyjolem kabel to gasly :))) poswiecilem kupe czasu by to wyjasnic ale nic :) jedyny punkt zbiegu kabli anteny i proadu miesic sie w przedpokoju w szafce z licznikiem - z tamtad tez ida kable antenowe (kablowa) :))) archiwum X :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ok kqr%%%% dzowncie po MOldera i Agntke sprawa naprawde do archiwum XX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 UFOOOOOOOOOOOOOOOO 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ok kqr%%%% dzowncie po MOldera i Agntke sprawa naprawde do archiwum XX 8O daj że se siana i bądz że powazny 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 duzo sie czyta o UFO i znakach na zbozu :) to na 99.9% UFO - sprawka obcych - hehehehehe nie mieliscie zadnych takich roznych dziwnych rzeczy :)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ndx tak BTW to ile masz na tym 3,06 i ati9700 ? w 3dmarku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ndx - jak tam sie sklepik miewa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 nie mieliscie zadnych takich roznych dziwnych rzeczy :)?? hyh :) o zlosliwosci rzeczy martwych mozna by ksiazke pisac :) moja mobo np nie lubi miec srobki wkerconej zaraz kolo agp ... bo wtedy udaje martwa :))) moj zasilacz wtedy kiedy ja potrzebuje spokoju i skupienia a tym bardziej ciszy zlosliwie zaczyna zgrzytac :))) moj monitor kiedy pozwole bratu sie zalogowac na kompa wyinstalowywuje na moim koncie swoje sterowniki po czym gdy sie ponownie zaloguje twierdzi ze chodzi w 100Hz a ma 60Hz ... przez to wlasnie ze jakis dziwny sterownik sie istaluje (tylko jesli ktos wlaczuy inne konto niz moje) - moze sie obraza ze pozwalam patrzec komu innemu na niego ? wogole dlugo by pisac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 "]ndx tak BTW to ile masz na tym 3,06 i ati9700 ? w 3dmarku ? 19 kaafli raz mialem 20 ale teraz 19 na nie kreconym sprzecie zadna rewelka raczej ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 to moze i moj komp nie lubi tego cd-rom'u 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ndx - jak tam sie sklepik miewa ?? crazy narazie zrealizowalem zamowienia, a widzisz doemna jest skrypt jest bazy danych sa teraz czekam na grafike od chlopkaow ale widze ze jak sam sie nei wezme to szybko nie bedzie od wczoraj juz cos dzialam w photochlopie wiec zapraszam za kilka dni www.ocmaster.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 miałęm kiedyś to samo jak wkładałem sieciówke do kompa.Ale też niemam żadnego WOL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 heh ja obliczyłem i zdarzało się to u mnie co 2 może 3 miechy oczywisciedo czasu zmiany kompa i wszystkiego co tam siedzi jako bebechy obudówki więc teraz....................... ..............tylko 2 razy sam sie włączył; i CH** wie jak ?? skoki napięcia:?: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Mi się włączył jak go zapomiałem z sieci wyłączyć :? i wkładałem kontroler SCSI. Wtedy się włączył 8O . Po tej akcji moja płyta główna (wtedy GA-7VRXP) pogniewała się na wszystkie myszki :evil: [PS2, USB(wszystkie 8, COM1 i 2] :evil: . Ale za to dali mi nowszą (bez dopłaty :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A ja kiedyś poprawiałem modem w slocie jak komp był włączony :D Pacnąłem końcówką w jakiś drucik na płycie i CD mi się wysunął :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No to żeczywiscie UFO 8O a powiedzcie mi jak kompa uruchamiac z myszki kumpel ma płyte ECSa i to potrafi a ja na mojej MSI ?? niewiem gdzie to właczac podejzewam że w biosie ale wdzie ??? Pozdrówka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Musisz miec specjalna myszke z przyciskiem On/Off :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jesli chodzi o ufo to ja mialem na prawde ostra jazde kiedys. Siedze z kumplem w aucie i sluchamy muzy (totalna wiocha, w promieniu 500 zywej duszy...) i nagle od strony pasazera (mojej) zobaczylismy (obaj!) blysk (bardzo szybko) zblizajacy sie w nasza strone (wygladalo jakby ktos rzucil latarka) , potem stuk o drzwi..... Wysiadamy z latarka swiecimy, patrzymy pod auto, za, przed, dookola .... NIC nie znalezlismy .... jak ktos mi powie co to bylo to ma u mnie 5 piw :) Takze ja jestem za opcja ze to ufo zalaczylo ci kompa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja raz sobie tv ogladam i mi sie komp wlacza :D pewnie jakies skoki napiecia byly. Moj kuzyn wlacza kompa myszkom, wystarczy nia jezdzic po podkladce i sie komp wlacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a skoro to byla jakas wiocha to moze tam pojechaliscie zeby sie zabawic (wachac to i owo - kwiatki i takie mam ziolka ?? :>) ale serio dziwne rzeczy dzieja sie na tym swiecie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Wtedy akurat tylko piwko a pozatym obaj to widzielismy wiec ... :) "Dziiiiiiiiiwny jest teeeen świat" To Niemen chyba spiewal - mial racje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Mnie ufoki procka zepsuły - chamy jedne. Pewnie nie chcieli żebym mnożnik odblokował - bo po łączeniu mostków już nie wstał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Varrol moze to przez ten obrazek :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Kaeres on niema żadnej specjalnej myszki poprostu ma A-techa z rolka (zwykła) ja mam z dwoma rolkami i przyciskiem programowym ,może to zalezy od płyty głównej on ma ECSa !!! jednak wydaje mi sie ze to sie gdzies w Biosie ustawia hmm... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...