xeav Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) Dobrym rozwiązaniem byłby system bez żadnego antywirusa + sprawdzanie systemu co jakiś w jakimś skanerze online??? Mam Pandę Platinum 7 nieaktualizowaną od ponad 2 miesięcy i nic się nie dzieje... Edytowane 25 Grudnia 2005 przez xeav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Jezeli sciagasz pliki tylko z pewnych stron to mozesz nie miec antyvirusa.Teraz i tak glownym zagrozeniem sa trojany/spyware itp ktorych i tak wiekszosc antyvirusow nie potrafi wykryc. Ale chyba najlepiej bedzie zainstalowac np. AntiVir PE: http://www.free-av.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 dzięki za link, szybszy on jest od pandy i czy mniej zasobów zużywa? chodzi mi o rozwiązanie, które minimalnie obciążałoby system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Dla mnie szybszy i mniej zużywa zasobów. Zobacz też NOD32 bardzo dobry (radzi sobie lepiej z wirami niż AVP sprawdzone :) ) ale nie za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Tak, zreszta zainstaluj i sam zobacz zamiast pytac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 dobra ale czy rozwiązanie przedstawione w wątku #1 ma sens? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...