Skocz do zawartości
Bobslej

Słuchawki

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra, zaczynamy...

1. Ze wszystkich ktorych linki podales to te Zalmany wygrywaja bez najmniejszego problemu

2. Sluchawki 5.1 ponizej 200 zl ? No to zlom musi byc... No w sumie tylko ten Zalman jeszcze jakos gra...

3. Mozna wiedziec po co ci sluchawki 5.1 ? Tez chcialem kupic 5.1 tylko ze sluchawki 5.1 sa "troszke" ciezsze niz normalne, wiec w takich sluchawkach jeden film obejrzany i ponad 15 minut przerwy bo inaczej glowa boli a czasami i kark... :| Ja dalem sobie spokoj... Mam obecnie IceMat-a Siberie... Lekkie, bardzo wygodne, uszy nie bola, nie poca sie, a dzwiek jest naprawde swietny... Polecam

4. Naczytalem sie o sluchawkach 5.1 troszke i niepolecam... Niby swietny efekt ale grac dluzej sie w tym nie da bo kark boli... Jesli natomiast naprawde chcesz sluchawki 5.1 i w ogole nic innego nie bierzesz pod uwage to poszukaj sobie i poczytaj o sluchawkach "Medusa 5.1"... Kosztuja <300 zl ale czasami lepiej dolozyc 100 zl niz pozniej klnac na sluchawki... Pozdrawiam i jeszcze raz polecam IceMat-y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolę słuchawki 5.1, bo nie chce mi się baterii głośników rozstawiać, tym bardziej, że kompa mam w kącie pokoju, a poza tym znośne głośniki 5.1 kosztują >300zł, a słuchawki... cóż nie ma ryzyka, że jak będe odjeżdżał fotelem od biurka to nie polecą kolumny :-P

PS ta syberia to z konkursu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie... Sam kupilem sobie... Ale mowie ze nie wiem czy jest sens kupowania sluchawek 5.1 a juz napewno slabej jakosci... Wg mnie lepiej kupic sluchawki stereo jakies dobre ( IceMat-y :D )... Roznice zobaczysz w niewielu grach i paru filmach... A poza tym muisz miec do tego dobra dzwiekowke zeby np obsulyla EAX... Polecam IceMaty w cenie do 200 zl... Moze i stereo ale sluchawki naprawde dobre i porzadnie wykonane... I uwierz mi ze naczytalem sie przed ich kupnem o sluchawkach 5.1....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, bo dobrze zlokalizujesz cel w sluchawkach "5.1" z allegro ktore kosztuja ponizej 200 zl... Szybciej sie pomylisz w lokalizacji niz dobrze zlokalizujesz... Jesli naprawde niesamowicie upierasz sie przy sluchawkach 5.1 to wybor jest prosty: Medusa 5.1 ... Troszke dolozyc bedziesz musial bo one ok 280 ale naprawde one nie maja zadnej wady poza waga i cena... Wiec wstrzymaj sie, doloz troszke i kup Meduse... Smiesznie brzmi ale sluchawki naprade swietne.... Wygladaja one tak :

http://hardware.ingame.de/gfx/reviews/spee...sb/PICT0006.jpg

Zreszta wpisz w google.pl "medusa 5.1" przejdz na grafike i je sobie poogladaj...

Edytowane przez tazikk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale dobrych, do 100zł

zdecyduj sie czy maja byc dobre czy do 100 zl :P

A co do sluchawek to mam propozycje bo mam swoje stare sluchawki na sprzedaz... Sa to te sluchawki:

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14945

Niewiele uzywane bo juz 2 miesiace pozniej mialem swoje IceMat-y ( udalo mi sie zebrac kase )... Sluchawki w naprawde dobrym stanie... Chce za nie ok 40 zl... Tylko zeby nie bylo to od razu mowie ze te sluchawki sa z palakiem za uszami i po prostu nie wszystkim to pasuje... Ale jesli ci sie podobaja to daj znac bo jesli chodzi o jakosc dzwieku to jest naprawde dobra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz tu link www.komputronik.pl i tam sobie poszukaj jak takis madry :P A czemu juz nie chcesz 5.1 ? :P

Co do stereo to zaraz moze dam ci linki do jakichs lepszych...

Tylko najpierw napisz czy chcesz z mikro czy bez( mikro dokupisz osobno )...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi