Bobslej Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Jakie są do 200zł słuchawki 5.1? Co myślicie o tym http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24716 bądź o TYM? (pierwsze czetery offerty) I nie rzucajcie we mnie schabem bo szukałem i nie było (na tweaku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Dobra, zaczynamy... 1. Ze wszystkich ktorych linki podales to te Zalmany wygrywaja bez najmniejszego problemu 2. Sluchawki 5.1 ponizej 200 zl ? No to zlom musi byc... No w sumie tylko ten Zalman jeszcze jakos gra... 3. Mozna wiedziec po co ci sluchawki 5.1 ? Tez chcialem kupic 5.1 tylko ze sluchawki 5.1 sa "troszke" ciezsze niz normalne, wiec w takich sluchawkach jeden film obejrzany i ponad 15 minut przerwy bo inaczej glowa boli a czasami i kark... :| Ja dalem sobie spokoj... Mam obecnie IceMat-a Siberie... Lekkie, bardzo wygodne, uszy nie bola, nie poca sie, a dzwiek jest naprawde swietny... Polecam 4. Naczytalem sie o sluchawkach 5.1 troszke i niepolecam... Niby swietny efekt ale grac dluzej sie w tym nie da bo kark boli... Jesli natomiast naprawde chcesz sluchawki 5.1 i w ogole nic innego nie bierzesz pod uwage to poszukaj sobie i poczytaj o sluchawkach "Medusa 5.1"... Kosztuja <300 zl ale czasami lepiej dolozyc 100 zl niz pozniej klnac na sluchawki... Pozdrawiam i jeszcze raz polecam IceMat-y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Wolę słuchawki 5.1, bo nie chce mi się baterii głośników rozstawiać, tym bardziej, że kompa mam w kącie pokoju, a poza tym znośne głośniki 5.1 kosztują >300zł, a słuchawki... cóż nie ma ryzyka, że jak będe odjeżdżał fotelem od biurka to nie polecą kolumny :-P PS ta syberia to z konkursu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Nie... Sam kupilem sobie... Ale mowie ze nie wiem czy jest sens kupowania sluchawek 5.1 a juz napewno slabej jakosci... Wg mnie lepiej kupic sluchawki stereo jakies dobre ( IceMat-y :D )... Roznice zobaczysz w niewielu grach i paru filmach... A poza tym muisz miec do tego dobra dzwiekowke zeby np obsulyla EAX... Polecam IceMaty w cenie do 200 zl... Moze i stereo ale sluchawki naprawde dobre i porzadnie wykonane... I uwierz mi ze naczytalem sie przed ich kupnem o sluchawkach 5.1.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ale ze stereo nie licz na duże możliwości lokalizacji celu np. w SWAT4... zresztą stereo to mam Senheisery 201 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) Aha, bo dobrze zlokalizujesz cel w sluchawkach "5.1" z allegro ktore kosztuja ponizej 200 zl... Szybciej sie pomylisz w lokalizacji niz dobrze zlokalizujesz... Jesli naprawde niesamowicie upierasz sie przy sluchawkach 5.1 to wybor jest prosty: Medusa 5.1 ... Troszke dolozyc bedziesz musial bo one ok 280 ale naprawde one nie maja zadnej wady poza waga i cena... Wiec wstrzymaj sie, doloz troszke i kup Meduse... Smiesznie brzmi ale sluchawki naprade swietne.... Wygladaja one tak : http://hardware.ingame.de/gfx/reviews/spee...sb/PICT0006.jpg Zreszta wpisz w google.pl "medusa 5.1" przejdz na grafike i je sobie poogladaj... Edytowane 25 Grudnia 2005 przez tazikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Hmm cena Medusy troche duża, a ceny "stereo" ale dobrych, do 100zł (tylko nie daj mi listy IceMatów :D ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ale dobrych, do 100złzdecyduj sie czy maja byc dobre czy do 100 zl :P A co do sluchawek to mam propozycje bo mam swoje stare sluchawki na sprzedaz... Sa to te sluchawki: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14945 Niewiele uzywane bo juz 2 miesiace pozniej mialem swoje IceMat-y ( udalo mi sie zebrac kase )... Sluchawki w naprawde dobrym stanie... Chce za nie ok 40 zl... Tylko zeby nie bylo to od razu mowie ze te sluchawki sa z palakiem za uszami i po prostu nie wszystkim to pasuje... Ale jesli ci sie podobaja to daj znac bo jesli chodzi o jakosc dzwieku to jest naprawde dobra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Cena do 100zł, pałąk ma być normalnie, nie obraże sie jak będą dobre i tańsze :) I podawaj linki do sklepów, a nie z piwnicy będziesz wyciągał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Masz tu link www.komputronik.pl i tam sobie poszukaj jak takis madry :P A czemu juz nie chcesz 5.1 ? :P Co do stereo to zaraz moze dam ci linki do jakichs lepszych... Tylko najpierw napisz czy chcesz z mikro czy bez( mikro dokupisz osobno )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...