merlin Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 No właśnie, zastanawiam się nad nastębującymi modelami.Logitechahttp://logitech-sklep.home.pl/cgibin/shop?...01&sid=377d2eea i oto link i nad creativehttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3610i oto link. Raczej nie potrzebuje czegoś 5.1 nie miał bym gdzie postawić tylu głośników, raczej coś 2.1. Co wybrać cenowo creative jest tańsze 209, a logitech 312. Ale co lebsze? A interesuje mnie dobry bas pełny no jeśli można o czymś takim za taką cene pisać. W opcij SZUKAJ nic nie znalazłem o tych głośnikach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 weź już lepiej dołuż do jakiś creativa 4.1 albo kup coś używanego na allegro :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Raczej odpada wjązało to by się z zakupem karty. Mam zintegrowaną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Osobiście brał bym creativa ponieważ nie zawiodłem się jeszcze na jego produktach a miałem 2 zestawy głośników teraz mam dtt2200 poprostu miodzio :roll: pozatym jest tańszy, masz 100 w kieszeni i juz masz na live'a !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 creative sa spoko, ale bez sensacji. jak dasz ponad polowe glosnosc na tubie, to zaczyna charczec. ale przy cichszym ustawieniu(i tak jest glosno jak w kinie) jest lajt. logitecha brzmienie jest zupelnie bez wyrazu, cos nie tak z barwa dzwieku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A czy z wszystkimi modelami creative tzn. 2.1 4.1 5.1 6.1, że jak dam ponad połowe mocy to charczy głośnik basowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 wez creativa ja mam i glosniczki chodza super :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 creative jest spox i proponuje ci wziac glosniki wlasnie z tej firmy. Moim zdaniem jesli chodzi o ten dzial sprzetu creative jest zdecydowanym liderem pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A czy z wszystkimi modelami creative tzn. 2.1 4.1 5.1 6.1, że jak dam ponad połowe mocy to charczy głośnik basowy. Nie. Ja mam Megaworksy (5.1 THX) i jak daje na maxa, to też nie charczy, ale tam subwoofer jest naprawdę mocny, a nie jak te kiszki z tańszych zestawów. To samo tyczy się Logitecha Z560 i Z680. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja mam wierze podlaczona i wiem ze zadne creativy ani logitechy nie dorastaja jej do pięt :-). Ale kup creativa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja mam wierze podlaczona i wiem ze zadne creativy ani logitechy nie dorastaja jej do pięt :-). Ale kup creativa. mam dokladnie tak samo. HiFi to najlepszy dzwiek no ale jest jeden mankament CENA :( tyle ze z drugiej strony patrzac przyslowiowej wierzy nie kupuje sie tylko do kompa wiec jest warta swojej ceny a tymbardziej ze sa swieta ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja mam od 2 lat FPS 1500 (cambridge sound works) , do tego live 5.1 i jest cacy. Eax w gierkach czuć "na własnej skórze" (polecam unreala). Jedyny minus to niewyraźny bas ale subi jest plastikowy a nie drewniany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 na tomshardware jest ogromna recenzja zestawow glosniczkow komputerowcyh z tych leprzych modeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 mam zestaw glosnikow creativa FPS 1600 i graja nawet przyzwoicie... nie slyszalem tych Logitech'ow i jestem ciekawy jak one brzmia... ...gdyby tylko bylo mnie stac na konkretny zestaw Klipsh'a czy Logitecha :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A ja mam DTT3500 i DTT2500 od Creative miałem już kiedyś Inspire 5100 FPS 1600 FPS 1500 i wszystkie były super oprócz Inspire....ale to przez to 5.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 hmmmmmmm ... moja rada: - mysz - logitech - glosniki - creative - pamieci - kingstone - monitor - nec - plyty - microstar - cd or cdrw or dvd - teac warto zaplacic wiecej a wymienianka moglaby byc dluzasz :) (moja osobista subiektywna rada niech nie bedzie powodem zbednego zamieszania przedsiatecznego na forum ;-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja mam wierze podlaczona i wiem ze zadne creativy ani logitechy nie dorastaja jej do pięt :-). Ale kup creativa. mam dokladnie tak samo. HiFi to najlepszy dzwiek no ale jest jeden mankament CENA :( tyle ze z drugiej strony patrzac przyslowiowej wierzy nie kupuje sie tylko do kompa wiec jest warta swojej ceny a tymbardziej ze sa swieta ;) :lol: Powiedz co rozumierz przez slowo wieza bo jesli dobre kolumny i wzmacniacz to nic do ciebie nie mam, ale jesli jakis badziew plastikowy i kolumny plastikowe to jestes smieszny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 nierozumiem ciebie w tym momencie zupelnie. Mam mini wierze (chyba tak sie na to mowi) sony BX3 + 2x60 wat z xbass i sorround i nie wiem dlaczego mialbym byc smieszny :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 O to teraz mam jasność biorę creative, i zobaczymy jak to będzie grało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 No właśnie zapomniałem dzięki "RS" za adres.Ale tu ich jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...