gutman1 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Twój wybór http://www.xtremesystems.org/forums/showth...p;highlight=aiw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ok czyli nie zmieniam wyboru pozostaje aiw :D w powaznie moeg ogladac tez tv polską?? przeciez tam jest tuner na stany pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zmieniasz bios. http://www.xtremesystems.org/forums/showth...p;highlight=aiw szukanie nie boli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 o to good, taka katrte w takim razie nawet w polsce mozna ladnie opchac :D pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 To kiedy mniej-więcej możemy się spodziewać wyniczków?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 kurcze wyniczkow kolo 18 wrzesnia - wtesdy kumpel wraca aaa i bede ja mial na 99% - to nie moj kumpel a znajomy kumpla mego taty i jeszcze go nie prosilem ale kumplowi lapka przywozi i kumpel mowi ze postara sie zalatwic -> zalatwi juz sie doczekac nie moge czy szykowac jakies radia na memki -> na gpu pojdzie abadon gpu pro, mam nadzieje ze jak na x850 xt pe styka to na aiw tez styknie a jak radia to jakie na poczatek wystarcza zwykle zalmanki, czy juz lepiej gole memki ni zalmany ps narazie kaske na aluminiwe revoltei szykuje, bo miedziane odpadaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Szkoda zachodu - szykuj kaske na miedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 hmmm miedz?? a zalmanki mam akurat, to na przetrwanie mogą byc zalmany czy lepiej golasy ps w tej karcie da sie zmieniac volty na gpu i mem z poziomu windy rozumiem... aaa i jak juz bede mial kaske to poprosze o pomoc o jakie elementy zadbac (przykleic radia itp) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Dla zainteresowanych chłodzeniem R580 Evercoolem/Revoltec'iem http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2300640 Edytowane 2 Września 2006 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Może takie lamerskie pytanie ale będzie to mój pierwszy Radeon jakich sterowników najlepiej używać? Czy są jakieś z optymalizacją pod X2? Nigdy w życiu nie miałem karty od ATI więc w tym temacie jestem zielony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Czy są jakieś z optymalizacją pod X2?dołączam się do tej części pytania a jakie stery są dobre?? wg mnie jest to bez większego znaczenia, instaluj 6,7-6,8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 6.8 będą dobre. Omegi lub Warcatsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 dołączam się do tej części pytania a jakie stery są dobre?? wg mnie jest to bez większego znaczenia, instaluj 6,7-6,8 Już krótko po premierze x2, zarówno ati jak i nv wprowadziły "optymalizacje" dla DC. Było już o tym zarówno w tym wątku, jak i w tym o x2 ze 100razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Może takie lamerskie pytanie ale będzie to mój pierwszy Radeon jakich sterowników najlepiej używać? Czy są jakieś z optymalizacją pod X2? Nigdy w życiu nie miałem karty od ATI więc w tym temacie jestem zielony :)Zawsze najnowsze :-P bo mają poprawione błędy w grach :idea: Co do X2 to jak wyżej. EDIT I znów coś o chłodzeniu naszych grzejących się ekstremalnie monstum :D tutaj EDIT2 Kolejny test. Tym razem starcie tytanów :) Dwa najlepsze AC do R580 Accelero X2 vs. Thermalright V1 Ultra I po co kupowałem Revolteca? <_< Jedyne co zyskałem to doświadczenie :? ...ale to też dużo :) Edytowane 2 Września 2006 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Mam taki problem, używam ATITool 0.25 Beta 15 i nie mogę ustawić wyższego taktowania pamięci niż 792. Mimo że suwakiem zaznaczam wyższą częstotliwość on cofa się na 792 po kliknięciu set clock . Jeśli chodzi o rdzeń to takich problemów nie ma. Sterowniki cat. 5.8 bez ccc. spotkał się ktoś z takim problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Mam taki problem, używam ATITool 0.25 Beta 15 i nie mogę ustawić wyższego taktowania pamięci niż 792. Mimo że suwakiem zaznaczam wyższą częstotliwość on cofa się na 792 po kliknięciu set clock . Jeśli chodzi o rdzeń to takich problemów nie ma. Sterowniki cat. 5.8 bez ccc. spotkał się ktoś z takim problemem? To wina ATi Toola w wersji 15. Chłopaki na XS o tym pisali że nowa wersja korzysta z ustawień CCC! Po kiego nie wiadomo - może w kolejnej wersji wszystko wróci do normy a na razie pozostaje wrócić do wersji 14ej. Poprawione i przepraszam :oops: :oops: :oops: Edytowane 3 Września 2006 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Wielkie THX rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 To wina ATi Toola w wersji 15. Chłopaki na XS o tym pisali że nowa wersja kożysta (!!!!!!) z ustawień CCC! Po kiego nie wiadomo - może w kolejnej wersji wszystko wróci do normy a na razie pozostaje wrócić do wersji 14ej. Popraw to , bo aż w oczy kłuje..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumia24 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Ktos pytal o wyjscie TV (brak obrazu ) Poprostu podlacz monitor na inne wyjscie karty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Ktos pytal o wyjscie TV (brak obrazu ) Poprostu podlacz monitor na inne wyjscie karty :lol: czizus ;o taki banal a na to nie wpadlem... :) thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 hmmm jako ze karta (aiw x1900) bedzie w wersji oem planuje kupic na allegro pilot do ati aiw za uwaga - 7,5zł :D teraz problem - odbiornik - oryginalnego ati znalezc nie moge na allegro ani nigdzie, czy moze byc zwykly radiowy odbiornik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 W mojej zwykłej karcie telewizyjnej nie pasuje odbiornik radiowy. Kupujesz Oem czy Bulk bo z tego co widziałem na newegg to ten aiw jest bulk czyli karta + kabelki i to wszystko (nie mylyć z box) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 oem hmmm pilot bym miał ale skąd wziąć odpowiedni odbiornik :( ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Szukaj kiedyś na allegro widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 ok taki tez mam zamiar, ale kuopwac ten pilot, w przyszlosci go moze nie byc, kupowac pilot i szukac osobno odbiornika?? czy łatwiej bedzie zestaw kupic - ps jest jeden zestaw ale koles chce 80zł :o pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Hmm poszukaj no-name. Przecież nie zalez Ci chyba na znaczku ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 niee.... jest na allegro takie cusik... czy biorąc odbiornik z tego i pilot aiw działałoby to?? :) http://allegro.pl/item125731967_mega_wyprz...e_cena_co_.html pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Ja sobie odbiornik sam zrobilem - koszt okolo 10zl, a pilot obojetnie jaki - ja kupilem taki od glosnikow Creative za 12zl za Allegro. Bardzo polecam - mozna lezac na lozku sterowac sobie kompem: przelaczac muzyke w winampie/foobarze, obsluga playerow do filmow itp. Bardzo wygodna sprawa. Pozdrawiam Edytowane 6 Września 2006 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Mam problemik ze sterownikami od grafy. Na A64 nie bylo problemow lecz na Conroe nie moge zainstalowac wszystkich sterownikow. System swiezy, rozne stery instalowalem po kazdorazowej instalacji ma konflikt. Ktos spotkal sie z tym :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Mam problemik ze sterownikami od grafy. Na A64 nie bylo problemow lecz na Conroe nie moge zainstalowac wszystkich sterownikow. System swiezy, rozne stery instalowalem po kazdorazowej instalacji ma konflikt. Ktos spotkal sie z tym :huh: Zainstaluj Cat. 6.8 zamiast Omeg.... Pytanie ode mnie - czy podczas obciążenia wystepuje u Was objaw piszczących cewek na karcie? Ostatnio jak miałem kompa "na pająka" zwróciłem na taki szczegół uwagę. W idle tego objawu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...