Horant Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam! ostatnio postanowilem reanimowac starego kompa, ale mam pewien problem. kiedys zdjalem radiator z procka i...nie wiem czym go posmarowac przed ponownym zalozeniem radiatora.mam na chacie paste Arctic Silver 5, moze byc? z gory thx za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Tak moze być wystarczy nawet zwykłą pasta silikonowa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 W przypadku starszych PeCetów nie jest wymagana jakaś "superowa" pasta. Starczy nawet taka najtańsza. A to dlatego, że procki sprzedawane kilka "wieków" temu nie były tak prądożerne, a co się z tym wiąże, nie wydzielały takich ilości ciepła. Pozdrawiam B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...