hoborg Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam :) Zakupiłem na wiosnę laptopa California Access CA M660, który po dorzuceniu dodatkowych 256 MB pamięci sprawuje się świetnie ... z jednym dużym wyjątkiem ... Podczas przewijania okien, otwierania programów, operacji na dysku - muzyka lecąca z głośników ulega zakłóceniom. Kiedy podłączyłem słuchawki słyszę w nich (jeśli akurat nie leci żadna piosenka) dźwięki odpowiadające każdemu tryknięciu dysku twardego :/ Bardzo mnie to irytuje i zastanawiam się, jaka jest natura tych zakłóceń i czy jest sposób na to aby się ich pozbyć? Czy to wina bliskości nieekranowanych podzespołów, sterowników, czy jeszcze czegoś innego? Bedę ogromnie wdzięczny za każdą wskazówkę i sugestię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoborg Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 hm czyżbym tylko ja miał taki problem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 w moim poprzednim sony VAIO mialem ten samo probem, niechlujstwo inżynierow sie klania ja dodatkowo slyszalem ciche trzaski podczas scrolowania stron www (nigdy nie zdiagnozowalem o co chodzilo :-) ), po prostu sa przebicia. Musze cie zmartwic nic nie poradzisz. Jedyne co mozesz zrobic ko kupic jakiegos sound blasterka na USB - powinno byc ok ale najpierw sprawdz przed zakupem jak masz mozliwosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...