uff...AR Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 kurde jest troche czasu bo nie chodze do pracy i nic do roboty na zajecia nie ma wiec dobra wreszcie zapodam se servera na [brzydkie określenie na linuksa]u wiec wygrzebalem swojego pentiumka 120 z plyta chaintech'a i 32 ramu. zeby lepiej sie instalowalo zaprosilem 2ch kolesioof i browarka se zapodalem. no i co. przeciez nie bedzie chodzil na 120... hmm... po 3ch godzinach walki doszedlem (lol) do 150 bo sie wyzej nie da; 2x75 albo 3x50 kurde a mozna by wiecej. pozostala jeszcze pamiec i co prawda to nie edo ale coz... tak chodzi ;] ale juz sie napilem wiecej bro a linuxa bede instalowal jutro niestey trzeba dodac ze tez jutro wpada koles ze swoim p166mmx a jeszcze sie boje bo mam w szafie p75 :D (mail byc Hytrasny usmiech) heheheheh ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 moze mi ktos podpoie czemu nie moge pchnac go dalej? ustawiam np 3x66 i mnoznik ustawia sie na 1.5 i tak sie startuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja ci powiem czemu. te pentiawki mialy ograniczony mnoznik. pamietam jak mialem 233MMXa to max co moglem ustawic to 3.5 x 75 czyli 266 wyzsze mnozniki juz nie dzialaly u ciebie pewnie jest to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 z moja pentiawka tez lipa mam p166mmx i idzie max tylko 2,5*66 3*66 nie dziala i robi sie chyba 150Mhz (whatever) czyli ze tez jest zablokowany a magistrale mam do 66 wiec lipa chyba sobie kupie p200mmx :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 kiedys na serwisie potrzeba bylo plyyt pod p 100 jak przyniesli w specyfikacji nigdzie nei bylo jak ustawic 100 zaczynalo sie od 166 (nie moj nie moglem krecic) w necie znalazlem ustawienia ustawilem zwory i odpalam patrze chodzi po porownaniu z ksiazka okazalo sie ze powinien na okolo 233 dzialac wiec to jest jak te kury z czarnym pieprzem a moze tej pentiawce za cieplo co ?? one sa z deka ograniczone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 a bo ja wiem to juz jest chyba zablokowane poprostu btw. moja pentiawka chodzi na wentylatorku od chipsetu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ahhhh te pierwsze pentiawki :) miod miod miod ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ahhhh te pierwsze pentiawki :) miod miod miod ;)ahhhh te pierwsze pentiawki :) miod miod miod ;)ahhhh te pierwsze pentiawki :) miod miod miod ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ahhhh te pierwsze pentiawki :) miod miod miod ;)ahhhh te pierwsze pentiawki :) miod miod miod ;)ahhhh te pierwsze pentiawki :) miod miod miod ;)"johnny 2 razy powtarzal wszystko dwa razy, ale jak komus to nie starczylo to juz tylko strzelał..." w jakim to filmie bylo? MeHow Ty to jestes MeHow 4 razy... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...