x84 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Mam ciągły dylemat między 15' LCD do 2000 złotych. Myślę o Samsungach: Samsung SyncMaster 151s - 16,7 MLN Kolorów Samsung SyncMaster 152s - 16,2 MLN Kolorów Czym te monitory różnią się od siebie? Dlaczego 152S ma "tylko" 16,2 mln kolorów? I jak to jest naprawdę z tymi kolorami w LCD, czy naprawdę do PhotoShopa LCD się wogóle nie nadają? Przecież mają bardzo odtry obraz? Wiem że były już podobnewątki, ale wciąż nie jażę tych 16, 2 mln kolorów... http://www.samsung.com.pl/produkty/sm151s.php http://www.samsung.com.pl/produkty/sm152s.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ja mam LCD samsung 750 tylko ze 17 ale pietnastki tez sa gry photoshop chodzi 100 razy lepiej niz na CRT jest the best ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 TZN LCD jest The Best ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WindmanXP Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 2 miesiące zastanawialm sie nad LCD wlasnie Samsunga i wiesz co zrobilem ? Kupilem Monitor CRT 19' SyncMaster 957DF za 1400 zł!!! Im wiecej zaglebialem sie znajomość LCD tym bardziej byłem przekonany ze to jeszcze jednak niejst to co CRT !! Monit 151S widzialem osobiscie i powiem ze to jest tragedia ledwie dalo sie film na DVD oglądnąć i niema co nawet mowic o graniu w UT !! A jesli chodzi o 152S to go niewidzialem ale podobno mała ruznica! Pytasz czemu 152 ma tylko 16 mil kolorów wszystkie LCD ponizej 4 tys zł obluguja do 24 bit = 16 mil kolorów !! Niewiem jak drorzsze modele bo sie nie interesowałem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 2 miesiące zastanawialm sie nad LCD wlasnie Samsunga i wiesz co zrobilem ? Kupilem Monitor CRT 19' SyncMaster 957DF za 1400 zł!!! Im wiecej zaglebialem sie znajomość LCD tym bardziej byłem przekonany ze to jeszcze jednak niejst to co CRT !! Monit 151S widzialem osobiscie i powiem ze to jest tragedia ledwie dalo sie film na DVD oglądnąć i niema co nawet mowic o graniu w UT !! A jesli chodzi o 152S to go niewidzialem ale podobno mała ruznica! Pytasz czemu 152 ma tylko 16 mil kolorów wszystkie LCD ponizej 4 tys zł obluguja do 24 bit = 16 mil kolorów !! Niewiem jak drorzsze modele bo sie nie interesowałem ! Nie wiem co ty gadasz mam w biurze 151 i DVD spox chodza ale moja 750 jest the best tylko cena jest ladna kolo 4,5tys zloty i chyba nie dostepna na terenie europy ale nie jestem ! pewien od CRT tracisz wzrok ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...