uosiu Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) Jaki cooler byscie polecali zamiast spalonego wiatraka na Prolinka Gf4Ti4200? ma mocowanie na kolkach... interesuje mnie cos do 70.- ,najlepiej pasywne... Edytowane 25 Grudnia 2005 przez uosiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 www.allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HyperT Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Jaki cooler byscie polecali zamiast spalonego wiatraka na Prolinka Gf4Ti4200? ma mocowanie na kolkach... interesuje mnie cos do 70.- ,najlepiej pasywne... nastepnym razem użyj TEGO i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 dobra, juz mam. zalman VF700 Cu. mam nadzieje ze styknie. spadam grafike wymontowywac i mierzyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...