ropersik Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Testowal ktos catalyst 3,0 na r 9000 z dx 9 final.jesli tak czy cos to dajje bo ni wiem czy isc jutro do kafey bo 20 Mb to troche duzo na modem?Czekam na opinie. P.S Wiem ze radk 9000 nie obsluguje sprzetowo dx 9 ale go zainstalowalem,wiem ze sa tez stery "all for radeon"-oplaca sie je sciagac????????? Sorki jak sie z czyms pomylilkiem ale wiecie sobvota ta godzina!@@@@@@@@@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 U mnie smiga bez bolu :) (na 9000Pro). Po zainstalowaniu dx 9 i sterow 3.0 zaliczylem spadek punktow w 3dmarku2001 o ok 300 ptk 8O. Zaraz zapuszcze test ut2003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 moze to będzie tak jak z detonatorami Nvidii, ze w starszych grach nowe catalysty maja gorszą wydajnosć, a w nowych leprzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...