Miedzcu Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Od wczoraj jestem posiadaczem odtwarzacza mp3 PHILPS SA-260. Według producenta odtwarza on pliki o współczynniku kompresji (bitrate), mp3 32 do 320 kbps i wma 48 do 192 kbps. Niestety muzykę nie mogę na niego nagrywać metodą „przenieś i upuść’, bo wtedy odtwarzacz traktuje to jako zwykle dane nie piosenki, a wiec musze to robić za pomocą Windows Media Player 10. No i robię to a tu on odrzuca piosenki o zmiennym kbps albo o stałym współczynniku 192, 160 i 320 kbps przyjmuje tylko na odtwarzacz 128kbps i 256kbps (w instrukcji pisze ze które odrzuci WMP to znaczy że są obsługiwane a zaś w reklamie pisze że całe pasmo kompresji jest obsługiwane). Czy znacie jakiś program (oczywiście free) gdzie bym mógł na komputerze konwertować z np.192 kbps na 128 kbps itd???? (nie pomogło aktualizacja oprogramowania na odtwarzaczu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 CdEx, Rzeźnik MP3, Mp3 Lame, Nero vave editor, Cool Edit i masa innych, poszukaj na googlach programów do obróbki muzyki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miedzcu Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 dzix bardzo:) nie lubię jak mnie odsyłają do googli gdyż ja zawsze przed podaniem problemu na forum staram się jak mogę i szukam...Ty bynajmniej podałeś hasło jakie mam wpisać w googlach dzix'uje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...