Yeti 666 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Wpad w moje ręce kontroler SCSI firmy AMI. Ale nie moge dojść do tego co to za model bo jakoś się mi nie pali żeby to pchać do kąpa zwłaszcza że to jest na 64bit PCI i ma gniazdo pamięci ( nie wiem czy będzie działało bez niej) Szukam jakiejś strony żeby się coś o tym więcej dowiedzieć bo na stronie AMI nie było żadnych informacji. A jak by ktoś miał kontakt z takimi wynalazkami to niech się wypowie. Karta jest ogromana V5 5500 to przy niej maluch. Karta jest z 2000 roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja tylko z ciekawosci spytam ilu pinowy jest ten kontroler ? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Liczyć pinów to się mi nie chce ale grzebień łącza ma 13,5 CM a cała karta ma długość 35 CM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...