harlie Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 mam dylemat, potrzebowałbym wiedizec jak wygląda z wydajnością mojego prescota i do czego mogę tę wydajnośc porównać(w sensie do czego ze stajni intela) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 albo jestem ciemny albo nie rozumiem twojego pytania ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takesi Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 mam dylemat, potrzebowałbym wiedizec jak wygląda z wydajnością mojego prescota i do czego mogę tę wydajnośc porównać(w sensie do czego ze stajni intela) pozdr http://forum.purepc.pl - NIE DLA IDIOTÓW ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Pentium 4 Prescoot 3GHz jest wydajniejszy od wszystkich Celeronów (a przynajmniej od większości). Na drugi raz nie zadawaj głupich pytań <_< , tylko skorzystaj z GOOGLE :lol2: Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...