ALEX-77 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Witam all mam pytanko jak i czym wypolerowac Coolerka z miedzianą wstawka mam takowego ale wstawka jest porysowana chciałbym zrobic tzw. Lusterko :D czego użyc może macie jakies propozycje ??. Pozdrówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 zajrzyj do FAQ bylo wiele razy pisane co i jak na foryum ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Witam all mam pytanko jak i czym wypolerowac Coolerka z miedzianą wstawka mam takowego ale wstawka jest porysowana chciałbym zrobic tzw. Lusterko :D czego użyc może macie jakies propozycje ?? jak to SPIRE to zobacz jeszcze czy jest dobry styk miedzy wkladka a reszta radiatora a co do plerowania http://www.dzikie.net/?mode=1&cel=szlifowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek38 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jeśli jesteś palaczem to najlepszy środek do polerowania masz po wypaleniu papierosa ! Sam osobiście zawsze używam popiołu z papierosa do polerowania różnych rzeczy (oczywiście na mokro), między innymi również do końcówek wtryskiwaczy, a ostatnio właśnie do coolera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jeśli jesteś palaczem to najlepszy środek do polerowania masz po wypaleniu papierosa ! Sam osobiście zawsze używam popiołu z papierosa do polerowania różnych rzeczy (oczywiście na mokro), między innymi również do końcówek wtryskiwaczy, a ostatnio właśnie do coolera. a o tym to ja jeszcze nie slyszalem..... pojde do kumpla, zeby dal troche popiolu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jade zaraz do Practikera doradzcie jakie papiery kupic (scierne) radiator niejest bardzo porysowany poprostu chciałbym zrobic lustro :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jeśli jesteś palaczem to najlepszy środek do polerowania masz po wypaleniu papierosa !...a to Ciebie rozczaruje - najlepszy po wypaleniu ale cygara - tak robi moj stryjek i nawet Adam Slodowy kiedys o tym mowil (chyba) bo nie pamietam tylko w jego ksiazce widzialem :) Jade zaraz do Practikera doradzcie jakie papiery kupic (scierne) radiator niejest bardzo porysowany poprostu chciałbym zrobic lustro :lol:no masz wszyskie numery w linku ktory wrzucielm ale teoretyczniem mozez zaoszczedzic i na poczatek sprobowac wyszlifowac na parapecie - jak masz taki kamienny parapet (lub czego nie polecam np na czyims grobie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ups :oops: żeczywiscie dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...