Skocz do zawartości
jkjames

Acer 3023 I Klawiatura Zewnetrzna

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zostałem szczęśliwym posiadaczem Acera 3023. Nie miałem z nim żadnych problemów aż do momentu gdy chciałem podłączyć zewnętrzną klawiaturę. Zakupiłem więc klawiaturę na USB a dokładnie easy touch et-227. Po podłączeniu sprzętu windows zachowuje sie dziwnie. Raz wykrywa ją jako multimedia keybord USB a zaraz potem pisze że przy instalowaniu sprzetu coś sie nie powiodło i sprzęt może nie działać poprawnie. Innym razem pisze że wogóle nie zidentyfikował sprzetu. Oczywiście w obu przypadkach klawiatura nie działa wogóle.

Porty USB działają bo sprawdzałem ( myszka na usb dziąła w każdym porcie i instaluje sie bez problemu) I moje pytanie CO JEST GRANE ??

Ma ktoś jakiś pomysł ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dziwna sprawa. nie wiem co jest ale napisze jak jest u mnie. Ja kupilem sobie przejsciowke (usb-ps2) na zwykla klawiature ktora mam od 5 lat!!! i dziala bez zadnego porblemu. nawet nic nie instalowal windows, poprostu jest dzwiek podlaczenia urzadzenia usb i juz dzilala. oczywiscie ten caly klopot z powodu gier;) bo na tej malej klawiaturce z laptopa to sie nie da;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi