jkjames Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ostatnio zostałem szczęśliwym posiadaczem Acera 3023. Nie miałem z nim żadnych problemów aż do momentu gdy chciałem podłączyć zewnętrzną klawiaturę. Zakupiłem więc klawiaturę na USB a dokładnie easy touch et-227. Po podłączeniu sprzętu windows zachowuje sie dziwnie. Raz wykrywa ją jako multimedia keybord USB a zaraz potem pisze że przy instalowaniu sprzetu coś sie nie powiodło i sprzęt może nie działać poprawnie. Innym razem pisze że wogóle nie zidentyfikował sprzetu. Oczywiście w obu przypadkach klawiatura nie działa wogóle. Porty USB działają bo sprawdzałem ( myszka na usb dziąła w każdym porcie i instaluje sie bez problemu) I moje pytanie CO JEST GRANE ?? Ma ktoś jakiś pomysł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonic027 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 no dziwna sprawa. nie wiem co jest ale napisze jak jest u mnie. Ja kupilem sobie przejsciowke (usb-ps2) na zwykla klawiature ktora mam od 5 lat!!! i dziala bez zadnego porblemu. nawet nic nie instalowal windows, poprostu jest dzwiek podlaczenia urzadzenia usb i juz dzilala. oczywiscie ten caly klopot z powodu gier;) bo na tej malej klawiaturce z laptopa to sie nie da;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ja mysle ze przyczyna jest prosta - easy touch :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...