Dziober1 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 W lutym zamierzam wymienić płyte głowną (szukam z nf2)żeby obsługiwała mój procek Athlon 1800XP+.Chce rówienż kupić 512/400 ramu oraz jakąś grafe.Będę miał na to coś około 450zł.Pomóżcie mi wybrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xd3N Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Podaj czego się spodziewasz po tym sprzęcie ;) Bo mi się zdaje że 450 to nieco za mało ;-) Chyba że maszynka do pisania ;] Polecam ramy a-data 512 jakies 169 zl w imperium epox 8rda+ mobo jakies 170 zl i na grafe troche braknie :) moze jakies 9550 modowalne :) jakies 220 Taki zestawik do podkrecania i modowania jakby sie cos udalo to by moze jakos chodzily gierki :) Ale mimo to nie polecam pakowac sie w ten sprzet lepiej poczekac i dozbierac, kupic cos na s 754 lub 939 jak cos zle napisalem to poprawcie ;] Jak masz procka dobrą sztukę to chłodzenie i szalejesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...