Gość Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Witam! We wtorek bede mial Geforce 4 i mam w zwiazku z tym pytanko. Ktore detonatorki poleciacie,ktore sa najlepsze. To moj pierwszy gf,wiec stad to pytanko. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 41.09 + atuner Pamiętaj! kupuj prawdziwego Geforce 4 żadnych MX-ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Co to jest to a tuner? Bedzie ti4200,wiem,ze mx to shit :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 praktycznie wszystkie detki 40.xx dobrze smigaja na GF4 Tixxx wiec obojetnie ktore zapodasz efekt bedzie podobny p.s. to moj 900tny post :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 praktycznie wszystkie detki 40.xx dobrze smigaja na GF4 Tixxx wiec obojetnie ktore zapodasz efekt bedzie podobny p.s. to moj 900tny post :D A u mnie wszystkie 40.xx powodują różne problemy w grach np. w Unrealu 2003. Natomiast w 3DMark-u nie ma z nimi żadnych problemów. Dlatego też z wyżej wymienionych powodów obecnie korzystam z 30.82. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 chyba nawet cos kiedys pisales o tym problemie na forum (o ile dobrze pamietam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 chyba nawet cos kiedys pisales o tym problemie na forum (o ile dobrze pamietam)Chodzi ci o mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Nie pamiętam żebym pisał, ale może wiesz dlaczego tak się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ale dostalem rade,ze mam zainstalowac 41.xx Co o nich mozecie powiedziec? Pozdrawiam BTW : Juz sie nie moge doczekac choinki,bedzie tam moj geforsik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ale co to jest ten atuner? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Tak jak koledzy pisali. Najlepsze sa 40.xx lub 41.xx Sciagnij sobie kilka sztuk z pc.komnata.pl i mozesz sie pobawic w testowanie i jakie Ci sie najbardziej spodobaja takie zostawisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 co to jest atuner? Pozdrawiam i dzekuje za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A ja mam trochę dziwniejsze pytanie skąd wziąć DETONATORY do GF2MX 100/200 (shit jak cholera, ale kumpel się mnie nie chciał słuchać i mu kit wcisnęli). Jako że mam radka to w dentkach się nie orientuję, które najlepsze do 3dmarka, bo ta karta jest bardzo wrażliwa na drivery, 3marki, windowsy, napięcie i całą resztę, więc jakie stery polecacie dla GF2X 100/200? I nie mówcie, żebym dał "szukaj", wy jesteście szybsi niż ta cała wyszukiwarka to co się będę chrzanić... Z góry THX za odpowiedź :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A ja mam pytanko co to jesat to cale WHQL? Kurcze mam miec GeForce'a i sie gubie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A ja mam pytanko co to jesat to cale WHQL? Kurcze mam miec GeForce'a i sie gubie :) Pozdrawiam Jest to certyfikat wydawany przez Microsoft dla danych sterowników potwierdzający ich zgodność z systemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 yeah baby sa juz nowe 41.80!!!!!!! Od creative. Szczegoly na www.warp2search.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...