Skocz do zawartości
siwyyy

400zł Jaka Grafa...

Rekomendowane odpowiedzi

tutaj jest za 409 zł ten juz jest chyba pełnowartościowy :-) no i od tego sprzedawcy kupiłem 9700 krecil sie bardzo ladnie :) LINK: http://allegro.pl/show_item.php?item=78724748

PS: a jednak ma obniżone zegary :/

Edytowane przez -=drake=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 400 zł moge ci sprzedać gigabyte turboforce 6600 128/128, na razie wycisnąłem z niego 520/670 ale po zminaie timingów, wymianie gumopodobnej substancji pod radiatorem na paste i założeniu radiatorów powinno być jeszcze lepiej (oferta ważna jeżeli jesteś z okolic Wawy, Łochowa albo będziesz w sobote w wawie). Kupiłem go w firmie ptr we wrześniu. Jakby co to gg 7682239

Edytowane przez Buksik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Normalne takty to chyba 380/680.

EDIT: Devil chodziło mi o normalne, prawdziwe 9800pro z 256 bitową szyną pamięci ;)

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalne takty to chyba 380/680.

9800SE z 256 bitowa szyna mialy 375/675, a te z 128 bitowa 9800SE mialy takty 325/500.

Jednak to i tak 4 potokowce, wiec polecam Siwyyy abys bral 6600 (np.Gigabyte'a) i go krecic ile sie da. Ew szukaj modowalnego 9800SE@ do 8 potokow lub 9700. Ale z tym bedzie ciezko ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi