Skocz do zawartości
Dysant

Pilot Do Pc Intervideo Rc-201

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Posiadam pilocik jak w temacie który jedzie na programie HIP -> http://www.byremote.com.au/.

No i mam takie pytanie czy ktoś korzysta z owego oprogramowania lub pilota poniewaz mam pewien problem.

Pilot kupiony na aukcji ( jeżeli ktos potrzebuje to podam link do aukcji ).

No i drugie pytanie czy możecie podac nazwy, linki do programików typu HIP tzn. do obsługi, programowania pilota w pecku.

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie wszystko spko, ladnie wspopracuje itd., itp tylko nie moge w programie zrobic aby na dany przycisk uruchamial sie dany program wiem ze to jest 100% wina oprogramowania a nie pilota wiec jak masz czas lub znasz inne programy to ok.

Pilot pod wlaczonymi programami dobrze sie sprawuje, zadnych konfliktow itp.

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie wszystko spko, ladnie wspopracuje itd., itp tylko nie moge w programie zrobic aby na dany przycisk uruchamial sie dany program wiem ze to jest 100% wina oprogramowania a nie pilota wiec jak masz czas lub znasz inne programy to ok.

Pilot pod wlaczonymi programami dobrze sie sprawuje, zadnych konfliktow itp.

Pozdrawiam,

To dobse. W takim razie sobie go zamówie jutro.....a jeszcze jedno. Instalowalem ten program HIP zeby sie z nim zapoznać.Troche mało do mnie przemawia wiec jak cos to czy bedziesz mogl mi pomóc go ustawić do obsługii Windows XP Media Center 2005?? PS. A moze z Girderem mozna sie pobawic?/!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

W zwiazku z tym ze dostaje pełno maili co i jak z pilotem odpowiadam:

Programy ktore dzialaja to HIP najlepiej pelna wersja z wszystkimi

pluginami i Girger v 3.3 ( zadna inna nie dziala ) z pluginem keybord.

Wszystko do pobrnia na emulu lub roznych stronach trzeba poszukac.

HIP uczy co maja robiac przyciski w danym programie a Girger uczy aby

na dany przycisk wlanczal sie dany program.

Jak juz mowilem google i emule tam wszystko jest wiec nie pisac jakie programy itd. konfiguracja jest prosta wystarcza w HIP`ie podstawy angielskiego a Girger jest w jezyku PL.

Pozdrawiam,

Zapraszam do pobrania Poradnik do pilota moze to troche ułatwi zycie wam :wink:

Edytowane przez Dysant

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi