Dysant Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam, Posiadam pilocik jak w temacie który jedzie na programie HIP -> http://www.byremote.com.au/. No i mam takie pytanie czy ktoś korzysta z owego oprogramowania lub pilota poniewaz mam pewien problem. Pilot kupiony na aukcji ( jeżeli ktos potrzebuje to podam link do aukcji ). No i drugie pytanie czy możecie podac nazwy, linki do programików typu HIP tzn. do obsługi, programowania pilota w pecku. Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam. Jeśli mogę wiadziec to jaki masz z nim problem....bo miałem go sobie jutro zamówić i teraz mam wątpliwości...... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dysant Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ogolnie wszystko spko, ladnie wspopracuje itd., itp tylko nie moge w programie zrobic aby na dany przycisk uruchamial sie dany program wiem ze to jest 100% wina oprogramowania a nie pilota wiec jak masz czas lub znasz inne programy to ok. Pilot pod wlaczonymi programami dobrze sie sprawuje, zadnych konfliktow itp. Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ogolnie wszystko spko, ladnie wspopracuje itd., itp tylko nie moge w programie zrobic aby na dany przycisk uruchamial sie dany program wiem ze to jest 100% wina oprogramowania a nie pilota wiec jak masz czas lub znasz inne programy to ok. Pilot pod wlaczonymi programami dobrze sie sprawuje, zadnych konfliktow itp. Pozdrawiam, To dobse. W takim razie sobie go zamówie jutro.....a jeszcze jedno. Instalowalem ten program HIP zeby sie z nim zapoznać.Troche mało do mnie przemawia wiec jak cos to czy bedziesz mogl mi pomóc go ustawić do obsługii Windows XP Media Center 2005?? PS. A moze z Girderem mozna sie pobawic?/!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dysant Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) No nie ma problemu moze przejdziemy na maile a potem gg bo poki co wiadomosci offline w gg nie dochodza bo serwery im padaja. Tu masz maila dysant[@]quest.pl Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Dysant Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) OK dzieki. Jutro z rańca zamówie pilocik i bede czekac na przesyłke.... :D PS. Jak dostane pilota to sie zgłoszę do ciebie.....hehe :) Edytowane 27 Grudnia 2005 przez sender28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dysant Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Witam, W zwiazku z tym ze dostaje pełno maili co i jak z pilotem odpowiadam: Programy ktore dzialaja to HIP najlepiej pelna wersja z wszystkimi pluginami i Girger v 3.3 ( zadna inna nie dziala ) z pluginem keybord. Wszystko do pobrnia na emulu lub roznych stronach trzeba poszukac. HIP uczy co maja robiac przyciski w danym programie a Girger uczy aby na dany przycisk wlanczal sie dany program. Jak juz mowilem google i emule tam wszystko jest wiec nie pisac jakie programy itd. konfiguracja jest prosta wystarcza w HIP`ie podstawy angielskiego a Girger jest w jezyku PL. Pozdrawiam, Zapraszam do pobrania Poradnik do pilota moze to troche ułatwi zycie wam :wink: Edytowane 20 Lutego 2006 przez Dysant Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...