^NiuNiek^ Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Mam pytanie jaka jest obcnie najszybsza(wydajnosc i mozliwosci OC) plyta glowna pod AMD , mieszczaca sie w przedziale cenowym do 500zl? pozdrawiam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 pod jaki procek ??? Epoxy są dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Chodzi o platforme AMD to dla kulesia, jesli znasz modele to podaj thx z gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Polecam GA-7vax http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3830 albo Epox 8k9a http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4273 Obie maja spore mozliwosco O/C i sa do 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ja bym obstawial GA chociaz o epoxach slsyzalem wiecej dobrego ale ga sprawdzalem osobiscie !:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Polecam Tak jak poprzednicy epox lub gigabyte cociaz ja mam microcstara tak jak w opisie i nie narzekam moj athlon 1700+ codzi na 1.6 Ghz i jest stabilny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Jak OC to EPOX 8K9AL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 zgadza sie albo epox albo gigabyte, ja osobiscie polecam epoxa, a nie lepiej dolozyc te 100 zl i kupic epoxa ep-8rda+ ?, na pewno bys sie nie zawiodl...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Polecam Ci ze szczerym sercem GIGABYTE GA-7VAX, bardzo dobra płyta jeśli chodzi o zabawy z prockiem. składałem kilku kumplom na niej zestawy i już kilka Antków XP 1600+ AGOIA hula na fsb 166 MHz :twisted: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Podpisuję się pod kolegami - GA albo Epox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja polece Gigabyte GA-7VAX bo sm ja wlasnie kupilem i na niej proca z miejsca puscilem na 166 i poszedl bez podnoszenia napiecia dalej nie idzie bo mam tylko pamieci 266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a ja proponuje epoxa, lub abita :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 jesli interesuje cie hardcore'owy o/c to tylko epox 8k9a lub asus a7v8x w nich mozesz podnosic napiecie ponad 2.0 V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Kup Epox 8k9a plyta warta swojej ceny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A ja proponuje Abit , Asus , Epox ;) , wszystkie ktore wybierzesz beda podobnie smigaly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ASUS A7V8X: zapłacilem za nia 505zetow (na gieldzie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Makakus wlasnie jutro jade po ta sama plytke. Jak tam u ciebie smiga?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 śmiga miodnie ;) wedlug mnie lepiej od epoxa 8k9a (lepszy overclocking) athlon aroia idzie na 164MHz na 166MHz tez idzie ale zaleznie od humoru mobo i pogody. jesli masz wc to przydaloby sie chlodzienie na chipset, bo jak masz wiatrak na procku to troche powietrza leci na chipset chlodzac go. bez wiatraka stabilnie na wc - 157 z wiatrakiem za chipe - 164, 166 99%3dmarka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a vcore procka zmieniales?! i jaki masz qler? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 vcore= 1.98 chłodzienie wodą, chlodnica od seicento, blok od mate`a(pierwszy z brzegu) temp 41-42*C - stres, minimalna 36,6 ;) ram - najostrzejsze tajmingi, napiecie standardowe, dziala na 328MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 thx za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...