Skocz do zawartości
aberos2

Dziwne Pliki Wszystko Popsuły ;-(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Podłaczyłem wczoraj moj dysk do kompa kuzynki i niektóre pliki stały się jakieś dziwne, tzn. w jednym folderze np. zamiast filmu znajnowały się pliki o przedziwnych nazwach *(*&$(#yyy// wyglądaly jak ściągnięte z japonii lub też z chin :P Nie każdy plik się zamieniał w takie coś lecz tylko niektóre, co je jeszcze charakteryzowało to to , że nie można było wtedy określić rozmiaru danego folderu ani go skopiować.

podlączyłem dysk pod inna taśme i wlaczyl sie scandisk który zaczal laczyc jakies dane, wiec sie ucieszylem i myślałem , że wszystko bedzie w porzadku, lecz co się okazuje wszystkie te foldery ktore wczesniej mialy w sobie przedziwne pliki staly sie plikami bez jakiegokolwiek rozszerzenia i zajmuja KAŻDY po 32KB :(((

Zrobiłem scandisk na moim kompie i nic nie podziałało, nie wiem co robić, czy ktoś tak miał lub wie jak sprawić aby moje kochane mp3 i filmiki powróciły?

Co jeszcze właśnie zauwazyłem, że dysk ma pojemnośc 186GB a pliki które widze zajmuja 115GB. Na dysku jest 5GB wolnego miejsca więc są ukryte 3 foldery o nazwach

FOUND.000 65,2GB zawiera same pliki o rozszerzeniu .CHK

FOUND.001 1,35GB zawiera same pliki o rozszerzeniu .CHK

System Volume Information ok23MB

Wydaje mi sie, że tam są dane moje , tylko jak je przywrócić???

Edytowane przez aberos2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi