Staslaw Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Mam Pytanie jaką płyte wybrać pod athlona 2000 xp+??Płyta nie musi myć dobra do podkręcania (nikt nie bedzie kombinował z nią i z prockiem)nie musi mieć dźwięku ale żeby była na ddr i niezbyt droga a zarazem w miare sprawnie chodziła. Proszę o pomoc z góry dzięki za wasze propozycje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 shuttle ak35 GT2.Jest w sam raz.(tak myśle) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 aha w ecs'y się nie pakuj lepiej :? Chociaż cena jest niższa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Plecam epox'a gigabyta lub microstara zalezy ile masz kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 moze podaj ile mozesz wydac na plyte wtedy wszystkim bedzie o wiele latwiej ci poradzic pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Cytat aha w ecs'y się nie pakuj lepiej :? Chociaż cena jest niższa FumFel_20 ma racje nie bierz ecs'ów. Wiem coś o tych płytkach bo mam K7S5A i jak tylko dorwe troche kasy to kupie nową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 taaa to napewno ECS odpada sam kiedys kupilem K7S5A i... tak szybko jak ja kupilem tak szybko ja zwrocilem i zamienilem na A7v133 ktorego mam do tej pory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 bierz Microstar, Epox, bo z ECS to jest tak jak sie uda sam mam ECS K7S6A i nie narzekam ale mam zamiar wymienic na cos drozszego i wydajniejszego, czekam az ceny plyt na nforce 2 pojda w dol :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsen Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 http://benchmark.pl/artykuly/recenzje/prze...2/strona-1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 NIE OSZCZĘDZAJ NA PŁYCIE GŁOWNEJ !!! Kup Asusa masz dużo do wyboru nie wiem jaką obsługe DDR chesz czy 266 czy 333 albo 400 ?? Wejsz sobie na http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=554 chyba wszytkei płytki pod Socket A od Asusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 tzn, nie musi sie rzucac od razu na asusa bo to dosyc duzy wydatek ale moze kupic plytke MSI lub Gigabyte tanie a rownie dobre i wydajne plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Tak, przyznam ze płytki Gigabyte też są dobre co do MSI mam mieszane uczucia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Cytat Tak, przyznam ze płytki Gigabyte też są dobre co do MSI mam mieszane uczuciaa miałes i gigabyte i msi ze wyrazasz takie uwagi??? no i jakie miałes asusy skoro je tak chwalisz pod niebiosa??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 MSI KT3 Ultra 2 CL . Zarąbista płytka, stabilna, da się na niej looz pdkręcać,obsługuje DDR 333, ma na pokładzie LAN i SOUND. NA PRAWDE EXTRA. A i cena, około 380zetka - SUUUUPER!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Cytat MSI KT3 Ultra 2 CL . Zarąbista płytka, stabilna, da się na niej looz pdkręcać,obsługuje DDR 333, ma na pokładzie LAN i SOUND. NA PRAWDE EXTRA. A i cena, około 380zetka - SUUUUPER!!! zgadza sie MSI jest czadzik ale bez "C", ona nie ma dzielnika 1/5 :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Bierz Epoxa. I nie oszczedzaj na plycie, lepiej kupic gforszy proc niz gorsza plyte. Ew jesli jestes uprzedzony do epoxow to gigabyte'a. Inne plyty moim zdnaiem nie wchodza w gre :) (co nie oznacza ze sa zle, po prostu bralbym ktoras z tych 2ch) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 EPOX RULEZZZZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz_R (TYAN) Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Nie Asus. @#&&* g. sie sypie jak mąka przez sitko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...