lookout Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 w zwiazku z licznymi prosbami o screeny wasz wuj YoSHi stosowne popelnil :P oto linki: www.polbox.com/y/yoshi1/Manki/blondi.jpg www.polbox.com/y/yoshi1/Manki/solara.jpg www.polbox.com/y/yoshi1/Manki/rojda.jpg www.polbox.com/y/yoshi1/Manki/10000.jpg Zycze milego ogladania i wesolych swiat :D PS Autografy pozniej :) Male pytanko do wuja 8) 'blondi' rozumiem, 'solara' tez ale co do diabla jest 'rojda' ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 max ile mi sie udalo to 19700 ale i tak byla w majtach :((( buuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 No to faktycznie się postarałeś :):):) Ale panny coś nie do końca uczciwie grały :( Czuję się oszukany !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Oszukany to malo powiedziane :? Ja sie czuje wrecz wykorzystany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 no to pochwal sie teraz przez która ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Pablo ty grasz w takie gry?????????? mój rekord 11000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja przez ta na sierodku czuje sie wykorzystany - ale chociaz bylo milo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Male pytanko do wuja 'blondi' rozumiem, 'solara' tez ale co do diabla jest 'rojda' ?? rojda to rojda :) - tzn pokemon tudziez ropa badz wlasnie rojda 8) Czyli po prostu pani o niezbyt ciekawej urodzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Tak tez myslalem, chociarz cialko ma faaajne tylko ta twarzyczka jakas taka hmm 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 11600 i dalej nie gram, skoro niczego wiecej nie zobacze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 alleluja pobiłem swój rekord .Mój nowy rekord to 13300 ale dalej sie nie chce rozebrać.Może będzie PilsnerWin v2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 JA CHce reshte a nie tylko topless :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 JA CHce reshte a nie tylko topless :(Kazdy by chcial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoki Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Macie racje ja ugralem 16000 i daje se spokoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 proponuje hex editorem wkleic wlasne fotki - odrobina umiejetnosci programowania mile widziana - i nawet bez majtow beda sie rozbierac i wOGLE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 JA CHce reshte a nie tylko topless :(Kazdy by chcial :Dnawet jakby co bys wiecej zobaczyl na stojaka - ten mily zakatek kobiecego ciala ale nie w calej okazalosci :P :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 proponuje hex editorem wkleic wlasne fotki - odrobina umiejetnosci programowania mile widziana - i nawet bez majtow beda sie rozbierac i wOGLE oki tylko znajdź mi fotki tych panienek które miałbym wkleić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 to juz od ciebie zalezy co chcesz wkleic...v:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Snap za co chcesz zabic Grzesia? Gierca fajna-mam 12000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 z tego co wiem gierke napisali chlopaki tak dla jaj... a teraz maja byc sadzeni przez pilsnera (bo zrobili to tak sobie a pilsnerowi sie nie spodobalo) no ale tylko tak gdzies o tym slyszalem nagralem 12500 bez zadnych grabow i podobnych:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...