ramzes1975 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Proszę o podanie jakiegoś programu do obróbki zdjęc ale żeby był w języku polskim. Z góry THX :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Adobe Photoshop GIMP + spolszczenia ewentualnie Paint Edytowane 26 Grudnia 2005 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 PhotoFiltre Na początek bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarpens Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Tylko i wyłącznie PHOTOSHOP! Można robić w nim naprawdę wszystko. Wiem, jest nieco trudny, zwłaszcza na początku... Ja osobiście zaczynałem go poznawać poprzez wszelkiego rodzaju tutoriale, których jest pełno w necie... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Paint Shop Pro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Tylko i wyłącznie PHOTOSHOP! Można robić w nim naprawdę wszystko. Wiem, jest nieco trudny, zwłaszcza na początku... Ja osobiście zaczynałem go poznawać poprzez wszelkiego rodzaju tutoriale, których jest pełno w necie... pozdrawiam A masz oryginala? ;) Jesli chcesz byc zgodnie z prawem, to instaluj GIMP'a, ma mozliwosci porownywalne do Photoshopa (przynajmniej dla szarego usera), jest legalny i darmowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Do szybkiej i prostej obróbki polecam ACD See 8.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarpens Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 A masz oryginala? Jesli chcesz byc zgodnie z prawem, to instaluj GIMP'a, ma mozliwosci porownywalne do Photoshopa (przynajmniej dla szarego usera), jest legalny i darmowy w sumie racja... :) Jesli komus zależy na czystym sumieniu, to również będę polecał PhotoFiltre i GIMP... :-P Aha, takie proste obróbki jak usunięcie koloru, dodanie sepii czy redukcja czerwonych oczu ma możliwość taki darmowy programik jak Picasa2 czy ACDsee... wszystko jeszcze zależy, kto i co rozumie przez pojęcie "obróbka zdjęć" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Ja zaczynalem od Corela Photopaint... programik strasznie prosty o dosc srednich mozliwosciach... (chyba rok czasu na nim jechalem) No ale postanowilem zabrac sie któregos dnia z PSa... strasznie trudno sie zaczynalo, nie wiedzialem co, jak i czym :P ale 3 dni pracy ze zdjeciami i mialem go opanowanego... jechałem bez tutków ;) A naprawde go polecam bo mozliwosci olbrzymie. Edytowane 12 Stycznia 2006 przez Camel- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 No ale postanowilem zabrac sie któregos dnia z PSa... strasznie trudno sie zaczynalo, nie wiedzialem co, jak i czym :P ale 3 dni pracy ze zdjeciami i mialem go opanowanego... jechałem bez tutków ;) zamiast "go opanowanego" -> "opanowane podstawy" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 zamiast "go opanowanego" -> "opanowane podstawy" ;) popieram ;) chyba że na serio opanowałeś PS'a to na początek poproszę coś łatwego .. coś w tym stylu ... http://www.geocities.com/fantodz/psgallery/thtmm.jpg i jedziesz ;) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 No podstawy podstawy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Corel Photo paint lub GIMP...Adobe photoshop CS tesh chyba do tego jest:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 IrfanView ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 IrfanView ;) ;) spodobało się co ? :D . Ale tutaj mowa o bardziej pomocnych prograch, gdzie można ingerować bardziej w fotę, nie mniej jednak do poprawy koloru foty tez polecam IV ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaddamik Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Photoshop CS3 - CS4 :) Adobe Photoshop jest bardzo profesjonalnym programem Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 jak się dobrze rozejrzeć to na allegro można wyrwać Paint Shop Pro X w pudełkowej wersji za około 100 zł - gorąco polecam bo program jest świetny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOCHAM SYNTHOL Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Lightroom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 ... a co polecacie do "odnawiania" starych czarno bialych fotek? Photoshop tudziez paint shop pro dadza sobie rady ;> Ma ktos moze jakis poradnik, jak odnawiac takie zdjecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 ... a co polecacie do "odnawiania" starych czarno bialych fotek? Photoshop tudziez paint shop pro dadza sobie rady ;>Photoshop da radę ze wszystkim, ograniczeniem jest tu tylko użytkownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 ... a co polecacie do "odnawiania" starych czarno bialych fotek? Photoshop tudziez paint shop pro dadza sobie rady ;> Ma ktos moze jakis poradnik, jak odnawiac takie zdjecia? Tutorial (nie mój) Jeśli nie rozwiąże problemu to pewnie się czegoś nauczysz. Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Wlasnie tego sie obawiam slavOK ;) Zreszta to info dla mojego wujka, choc tak sobie mysle ze skonczy sie an tym, ze bede musial to zrobic sam. Pzdr i tenk ju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...