pietas Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Otóż mam win xp pro . Wczoraj robiłem nowa instalacje i zauważyłem taką dziwną rzecz: za każdym razem kiedy dodałem nowy program ( instalowałem po jednym na każde uruchomienie.) np nero , komp wyłączał się o ok 5-6 sek dłużej niż poprzednio. ost. wyłaczał sie jakies 45 sekund:( . Teraz sie w ogole nie chce wyłączyć. Nie wiem co jest w rejestrze ustawiałem już czasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 troche malo danych zobacz co chodzi na kompie tasklist /svc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Mi to smierdzi Nvidia Nforce IDE drivers + Service Pack 1 :) . Odinstaluj te sterowniki ( tylko i wylacznie IDE ) i pozwol zeby system zainstalowal windows'owskie. Powinno pomoc. Pozdrawiam Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Muniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietas Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Mi to smierdzi Nvidia Nforce IDE drivers + Service Pack 1 :) . Odinstaluj te sterowniki ( tylko i wylacznie IDE ) i pozwol zeby system zainstalowal windows'owskie. Powinno pomoc. Pozdrawiamkurde. Nie mam żadnych Nvidia Nforce IDE drivers.. ale zainstalowałem style Xp i Nowe sterowniki do grafy (81.85) (kiedys przed formatem tego nie było i komp chodził szybko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Masz SP 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietas Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Masz SP 2 ?a własnie zapomniałem o tym napisac.. nie mam.. i NIGDY nie mialem nawet przed formatem. właśnie przeinstaloweałem strowniki na jakies starsze (cos ok. 66) teraz po naciśnięciou wyłącz/uruchom ponownie napis 'wyłaczanie systemu ' i sie nie wyłącza.. po 4 minutach reset zrobiłem. Edytowane 26 Grudnia 2005 przez pietas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastermind-pl Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 http://forum.purepc.pl/Windows-Xp-2003-Opt...cja-t56399.html tutaj znajdziesz pare rzeczy na temat win xp, ja też miałem ten problem że mi się po zainstalowanie wszystkiego co potrzebne (i czasem tego co nie potrzebne... :)) winda wyłanczała mi się z 3 minuty, nie wiem czy masz ten sam problem co ja, ale dodam że mam sp2 i jeden zw sposobów podanych tam mi pomógł, to było coś z oczekiwaniem na zamknięcie usług czy coś. pogrzeb tam a na pewno znajdziesz rozwiązanie swojego problemu. ewentulnie jakimś programem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietas Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 tylko że ja to już robiłem... pierwsza rzecz po formacie praktycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietas Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 nie chce zakładać nowego tematu wiec napise tu.. Po formacie (bo nie było innej opcji) zainstalowałem win xp pro po angielsku , i mam kaze tylko cholera ona nie chce się połaczyć. cały czas niby się łaczy.. mam sp2 teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...