limak66 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Mam pytanie zastanawiam sie nad kupnem laptopa mysle nad Acer 4601 lub 4402 mógłby mi ktos doradzić który wybrać? Na pewno będe korzystał z niego w celach biurowych, (zend studio , itd) może czsami jakieś gry. Mało sie znam na laptopach bedzie mój pierwszy. Chyba że macie jakis inny laptop w takiej cenie tzn koło 4000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Mam pytanie zastanawiam sie nad kupnem laptopa mysle nad Acer 4601 lub 4402 mógłby mi ktos doradzić który wybrać? Na pewno będe korzystał z niego w celach biurowych, (zend studio , itd) może czsami jakieś gry. Mało sie znam na laptopach bedzie mój pierwszy. Chyba że macie jakis inny laptop w takiej cenie tzn koło 4000 To już było. Co drugi temat to porównanie jakiś komputerów o podobnej cenie do siebie. Poczytaj a się dowiesz co warto kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...