Gość Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam Chodzac po tutejszym forum stwierdzam, ze brakuje tematu o grach z przeznaczeniem na LAN (nie chodzi mi tu o rozgrywki online w internecie). Czy znacie moze jakies proste gry (karty bilard, planszowki) do pogrania miedzy 2, 3 kompy spiete sieciowkami?? cos oprocz MSHearts, ktore jak ironie nie dziala juz na XP?? :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 dołanczam sie do pytania :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ja dziś idę na całą noc do kolegi :P na LAN PARTY :P ( tylko mam GF 4 MX do jutra wiec nie pogram sobie w nowsze pozycje :) ) Ide już ze 5 raz. Najlepiej gra się w Call, Generals, CS 1.6 i chyba to wszystko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Byc moze zainteresuje kogos Skat - info pod tym adresem: http://republika.pl/zyli/skat_lan.html Ostatnio udalo mi sie znalezc gre w karty - Skat Info pod tym adresem: http://republika.pl/zyli/skat_lan.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 hm a moze by tez dobry był tenmat: 'gry na 2 osoby na 1 komputer' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek18 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 WarCraft jest dobry i inne strategie. Karcianych jest tyle ze nie ma nawet co wymieniac Na jednym kompie dobry jest Heroes of Might and magic 2-3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 U mnie jak robie LAN to zawsze jest taki zestaw: -Call of Duty -UT2k4 -StarCraft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jak lan to tylko CS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 no ja zanim niemialem internetu to sie robilo wypady do kumpli z kompami :D zwykle dwa kompy ale byly "nocki" na 4 nawet :D 1 v 1 to najlepiej mi sie gralo w AvP2 = ten klimacik polowania predatorem na kolege czlowieka :D super a tak to najlepiej sprawdzaja sie wszelakie RTS = np. War3, Age of Empires, BFME, Generals Fajnym pomyslem jest tez bitwa w wszelakie TOTAL WARy (np. ROME) w 4 osoby milo sie gralo w REVEN SHIELDA (team 4 antyterorystow robi niezly klimacik) a reszta gier to oczywiscie: Call of Duty, CS 1.6,Starcraft, der Hunter,Quake3, UT2kk3,Splinter cell 2 i co tam jeszce wpadlo pod reke :D a ze gralismy na kompach dosc slabych jak na dzisiaj. kumpel ma Celerona 800, ok 300sdr i FX5600xt chyba i wszystkie gry ladnie smigaly ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 my z kuplem mieszkamy w klatach obok... przez klate przeprowadzilismy kabel zeby nikt sie nie pluł i jak nie ma neta to siekamy ( 1.6 , call, heroes III itd....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Jak ktos ma zaciecie, to polecam Combat Mission, zarowno we dwoch na jednym kompie jak i po kablu/lanie. Tylko nie radze brac duzych bitew, bo sie moze okazac, ze dnia zabraknie. :) Ostrzegam tez, ze gra wybitnie dla milosnikow - dla tzw. przecietnego gracza moze okazac sie troche trudna do strawienia. Ale za to realizm pierwsza klasa - takie akcje mozna odstawiac, ze hej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Jak lan to tylko CS :) Polac mu :) CS idze zawsze na 1 ogien lubie tez z kumplami w COD2 ,a jak nie chcesz strzelac to moze NFS: MW ,Colin 04 : albo w Worms 3D :) . Dodam ze przy tym ostatnim na 2 dzien swiat gralismy w 8 osob na Lan'ie i niezle sie bawilismy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Polac mu :) CS idze zawsze na 1 ogien lubie tez z kumplami w COD2 ,a jak nie chcesz strzelac to moze NFS: MW ,Colin 04 : albo w Worms 3D :) . Dodam ze przy tym ostatnim na 2 dzien swiat gralismy w 8 osob na Lan'ie i niezle sie bawilismy :P Thx :) Polejcie mi :D Co do Wormsów to nie wiem jak jest w nowych wormsach ale w Worms Armageddon można grać w 4 osoby a nie wiem czy nie w wiecej nawet :P Ja za CS nie przepadam :) :) :) Ale przez lan można by pograć... Bf2 to raczej przez net bo co to za zabawa w 2 osoby czy nawet w 8 0sób np w Strike At Karkand ;] Syf ! Polecam też Original War ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ta ja coś powiem jako że mam 4 kompy w lanie , i to nie najnowsze maszyny (najsłabszy ma 400mhz i chodzi) 1. solidiers of fortune 2. cs 1.5 ew series... 3. scramer 4x4 4. carmagedon tdr 2000 5. gta vc 6. nfs wszelkiej maści dawajcie jakeiś tytuły bo sam nei mam w co grać już.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 - Q3A oczywiście :wink: w dalszej kolejności Q2, a jak bidne kompy to Q :) - Unreal Tournament Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 My na nockach w wolfa ET pedzimy zawsze ale zeby fajnie bylo trza co najmniej 6-8 osób, bo głupio sie lata na pustych mapach. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 My na nockach w wolfa ET pedzimy zawsze ale zeby fajnie bylo trza co najmniej 6-8 osób, bo głupio sie lata na pustych mapach. B)Po lanie ?? Od kiedy w ET mozna grac po lanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...