Skocz do zawartości
Gość

Gry Na Lan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chodzac po tutejszym forum stwierdzam, ze brakuje tematu o grach z przeznaczeniem na LAN (nie chodzi mi tu o rozgrywki online w internecie). Czy znacie moze jakies proste gry (karty bilard, planszowki) do pogrania miedzy 2, 3 kompy spiete sieciowkami?? cos oprocz MSHearts, ktore jak ironie nie dziala juz na XP?? :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja zanim niemialem internetu to sie robilo wypady do kumpli z kompami :D

zwykle dwa kompy ale byly "nocki" na 4 nawet :D

1 v 1 to najlepiej mi sie gralo w AvP2 = ten klimacik polowania predatorem na kolege czlowieka :D super

a tak to najlepiej sprawdzaja sie wszelakie RTS = np. War3, Age of Empires, BFME, Generals

Fajnym pomyslem jest tez bitwa w wszelakie TOTAL WARy (np. ROME)

w 4 osoby milo sie gralo w REVEN SHIELDA (team 4 antyterorystow robi niezly klimacik)

a reszta gier to oczywiscie:

Call of Duty, CS 1.6,Starcraft, der Hunter,Quake3, UT2kk3,Splinter cell 2 i co tam jeszce wpadlo pod reke :D

a ze gralismy na kompach dosc slabych jak na dzisiaj. kumpel ma Celerona 800, ok 300sdr i FX5600xt chyba i wszystkie gry ladnie smigaly ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos ma zaciecie, to polecam Combat Mission, zarowno we dwoch na jednym kompie jak i po kablu/lanie.

Tylko nie radze brac duzych bitew, bo sie moze okazac, ze dnia zabraknie. :)

Ostrzegam tez, ze gra wybitnie dla milosnikow - dla tzw. przecietnego gracza moze okazac sie troche trudna do strawienia. Ale za to realizm pierwsza klasa - takie akcje mozna odstawiac, ze hej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak lan to tylko CS :)

Polac mu :) CS idze zawsze na 1 ogien lubie tez z kumplami w COD2 ,a jak nie chcesz strzelac to moze NFS: MW ,Colin 04 : albo w Worms 3D :) . Dodam ze przy tym ostatnim na 2 dzien swiat gralismy w 8 osob na Lan'ie i niezle sie bawilismy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polac mu :) CS idze zawsze na 1 ogien lubie tez z kumplami w COD2 ,a jak nie chcesz strzelac to moze NFS: MW ,Colin 04 : albo w Worms 3D :) . Dodam ze przy tym ostatnim na 2 dzien swiat gralismy w 8 osob na Lan'ie i niezle sie bawilismy :P

Thx :) Polejcie mi :D

Co do Wormsów to nie wiem jak jest w nowych wormsach ale w Worms Armageddon można grać w 4 osoby a nie wiem czy nie w wiecej nawet :P

Ja za CS nie przepadam :) :) :) Ale przez lan można by pograć... Bf2 to raczej przez net bo co to za zabawa w 2 osoby czy nawet w 8 0sób np w Strike At Karkand ;] Syf ! Polecam też Original War ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta ja coś powiem jako że mam 4 kompy w lanie , i to nie najnowsze maszyny (najsłabszy ma 400mhz i chodzi)

1. solidiers of fortune

2. cs 1.5 ew series...

3. scramer 4x4

4. carmagedon tdr 2000

5. gta vc

6. nfs wszelkiej maści

dawajcie jakeiś tytuły bo sam nei mam w co grać już....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My na nockach w wolfa ET pedzimy zawsze ale zeby fajnie bylo trza co najmniej 6-8 osób, bo głupio sie lata na pustych mapach. B)

Po lanie ?? Od kiedy w ET mozna grac po lanie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi