creeper Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Chciałbym kupić nowe DDR ale nie wiem czy wszystko będzie działać... Obecnie mam 256DDR na 266Mhz i płytę główną ESC P4VXASD2+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyfic Bruce Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jak kupisz pamięci 400Mhz to powinny zwolnić do 266Mhz. :) Ostatnio tak robiłem na starej płycie ecs obslugujacej pamieci 333Mhz wstawilem 400 i gra i buczy takze tu powinno byc tak samo. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Najlepiej, jeśli sprzedasz stare RAM'y i kupisz wszystkie kości nowe, najlepiej od tego samego producenta :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...