Wojt333k Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) karta zaczela mi zle wyswietlac kolory,np. czarny zamiast czerwonego itp. Sterowniki raczej nie mają z tym nic wspolnego bo w biosie tez mam dziwne kolory W gry mozna grac normalnie. Karte wyciaglałem i wkładelem na nowo Co by z tym zrobic Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Wojt333k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 wygląda jakby padły pamięci, albo gpu, lub coś się przegrzewa, sprawdź czy karta nie jest gorąca. mówiąc że w gry da się grać normalnie, masz na myśli że gdy zapuszczasz gierke, te paski znikają i jest normalny obraz jak na sprawnej karcie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 ja obstawiam przegrzewanie się pamiątek lub ich uszkodzenie, problemy pojawiły się tak znikąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt333k Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 problem wyszedl kiedy wyciagłem i włozyłem na nowo karte, chodzi tylko o te kolory które zrobiły sie ciemniejsze, a niektóre np.czerwony wysietla jako czarny wszedzie jest tak samo w biosie,windowsie i grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 problem wyszedl kiedy wyciagłem i włozyłem na nowo karte, chodzi tylko o te kolory które zrobiły sie ciemniejsze, a niektóre np.czerwony wysietla jako czarny wszedzie jest tak samo w biosie,windowsie i grach może przy wyciąganiu urwałeś jakiś mały element z karty i nawet tego nie zauważyłeś - przyjrzyj się tej karcie dokładnie, lub też nie uziemiłeś się przy wyciąganiu i ładunki elektrostatyczne zgromadzone na tobie przeskoczyyły na karte (ale to bardzo mało prawdopodobne, ale możliwe :) ). spróbuj jeszcze wyjąć karte jeszcze raz, przeczyścić styki na agp, i włożyć na nowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt333k Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) :mur: :mur: przeczyszczenie złacza nic nie dało,rowniez nie zauwazyłem, aby cosik było oderwane od karty jest jednak cos dziwnego obraz na tv-oucie jest normalny :blink: Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Wojt333k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) hehe też to miałem! Powód miałem taki, że kabel od monitora był uszkodzony (1-2 kabelki się urwały). Sprawdź na innym monitorze ;) (lub znajdź inny kabel) P.S. Jakby z pamięciami było by coś nie chalo to występowałyby artefakty anie zmiany kolorów panowie ;) Edytowane 3 Stycznia 2006 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galii Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 hehe też to miałem! Powód miałem taki, że kabel od monitora był uszkodzony (1-2 kabelki się urwały). Sprawdź na innym monitorze ;) (lub znajdź inny kabel) P.S. Jakby z pamięciami było by coś nie chalo to występowałyby artefakty anie zmiany kolorów panowie ;) Rowniez mialem ten sam problem kiedys i winny byl kabel od monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...