grzesi0 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 9,54 MB - to jest wielkość filmiku 36 sekundowego na dość słabej jakości który nagrywałem na cyfrowce, przerobiłem go jak mogłem i skompresowałem jak mogłem a zajmuje 9,54 MB. Wielkość i szerokość jest taka: ( screen z filmu ) : Co mam zrobić żeby to był jakiś elegancki avi - k, który zajmuje max 1 - 2 mb, i żeby nie trzeba było mieć do tego divx 5.2.1 ( tak żeby każdemu kto nie ma kodeków chodziło ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ja kompresuje divixem 5.0 Ustawiam kompresję na 200..800 (w okolicach 100 zaczyna rwać klatki), + dzwięk mp3... Po drugie.. ajk Ty chcesz skomp[resowac coś zeby bez kodeków chodziło komuś :) Każda kompresja wymaga odpowiedniego kodeka... nie ma rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 dzwięk mp3... Oto filmik nakręcony na HyperCamie co sie dzieje jak proboje zmienic z Wave na Mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) nie widze z barodz bo nic nie widac :D.. ale nie hodz o wczytanie mp3.. VDub sie pluje o to że dajesz mu niezrozumiały format do podstawienia jako sciezke. (trzeba czytać ze zrozumieniem błędy) Jest wyaźnie napsiane że program wymaga WAV a Ty mu dajesz MP3... Mi chodzi o kompresję do pliku wynikowego do formatu MP3 a nie wcztywanie MP3 do projektu... Edytowane 27 Grudnia 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 już znalazłem na to sposób :) Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...