roodin Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Proszę od razu nie krzyczeć, szukałem i tu i na google i nie widziałem nigdzie czegoś takiego Potrzebuję najlepiej za chwilkę układu kabli do bezpośredniego połączenia 2 komów z wtyczkami rj-45 zgóry dziękuję, i proszę moderatorów o niezamykanie tematy bez odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Proszę od razu nie krzyczeć, szukałem i tu i na google i nie widziałem nigdzie czegoś takiego Potrzebuję najlepiej za chwilkę układu kabli do bezpośredniego połączenia 2 komów z wtyczkami rj-45 zgóry dziękuję, i proszę moderatorów o niezamykanie tematy bez odpowiedzi :) do połączenia 10/100bps wystarcza tobie 4 przewody czyli dwie pary 1: zielony, zielono biały 2: pomarańczowy, pomarańczowo biały żeby je zkrosować wystarczy zmienić miejscami oboie pary na jednym końcu kabla we wtyczce 1 wtyczka: biało zielony zielony biało pomarańczowy niebieski biało niebieski pomarańczowy biało brązowy/czerwony brązowy/czerwony 2 wtyczka: biało pomarańczowy pomarańczowy biało zielony niebieski biało niebieski zielony biało brązowy/czerwony brązowy/czerwony Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 a tak obrazowo : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 wykonanie: po jednej stronie robisz gniazdko typu B a po drugiej typu A inaczej standard 568B i 568A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jak nie widziałeś :) http://www.google.pl/search?hs=Wps&hl=pl&c...ukaj&lr=lang_pl np : http://jp6.roxtet.net/articles.php?id=27 pin 1 - pin 3 pin 2 - pin 6 pin 3 - pin 1 pin 4 - pin 4 pin 5 - pin 5 pin 6 - pin 2 pin 7 - pin 7 pin 8 - pin 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Wiekie dzięki wszystkim :) temat zamknięty, lepiej nie usuwać, może ktoś jeszcze skorzysta, nie tylko ja :) edit do postu wyżej: nie takie zapytanko do google miałem :) Edytowane 27 Grudnia 2005 przez roodin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 komputer wykorzystuje kżada z 8 żył :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) nie tylko pary pierwszą i rozszytą (1-2 i 3-6) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) komputer wykorzystuje kżada z 8 żył :?: przy ethernecie i fastethernecie tylko 4 zyly przy gigabit etherencie 8 zyl. Edytowane 30 Grudnia 2005 przez pshem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...