katalizator Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Mam problem,potrzebuje dobrego programu do zakladania hasel na pliku udostepnianym na sieci pod wina98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 tzn co? chcesz na plik zalozyc bezpieczne haslo? na 98 moze byc problem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 przy udostępnianiu mozesz wybrac opcje na haslo oto chodzi? ze jak ktos z sieci wchodzi na udostepniany katalog to prosi go o haslo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a i swój temat mógłbyś bardziej sprecyzować.... potem ludzie biorą opcje szukaj i gucio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalizator Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Chodzi mi o program ktory umozliwi tylko powiedzmy korzystanie jednej osoby z sieci z moich zasobow.Zakładanie zwyczajnego hasla na winie nic nie daje ,wrogowie maja programy do lamania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 wątpie żeby w windowsie było coś bezpieczniejszego od standardowego hasła windowsa, ale chyba na ntfs można hasła robić, tylko nie wiem do sieci też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...