dream_killer Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Testy: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=334-3 Opinia: Kto jest tak głupi (bez obrazy) żeby kupić athlona?? Ja wole kupic semprona za 250-300zł mniej :) niewiem jak wy.. Tylko co z płytą żadna Dfi nie działa pod semp. i nie zapowiada się na zmianę... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ja tez wole kupic Sempa 3000+ S939 za 330zł a nie doplacic 300zł i A64 3000+ Venice ... :) bo te 300zł moge dolozyc na lepsza grafe :D .... Wlasnie kupuje proca,mobo itp. to chyba go wezme :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 A jakie mobo masz bo ja sie zastanwaiem chciałem dfi ultra d bo zależy mi na na sli ale chyba sobie daruje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ty ten Semp 3000+ pod 939 kosztuje nie 300zł a 400zł :( .. Ja najtaniej znalazlem za 409,78zł ... :( Dlaczego tak duzo... Ja chce kupic plyte ze SLI Jakos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ja moge miec 2 te semprony za 340zł jak wezme 2... mają 256 na cl2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Ja se chyba wezme tego sempka 3000+ s939 i dfi nf4 infinity tylko czy bedzie dzialac :blink: Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Tylko co z płytą żadna Dfi nie działa pod semp. i nie zapowiada się na zmianę... :(Na NF3 działa, gorzej z NF4, a tak w ogóle nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Gdybym miał wybierać, to bez wątpienia byłby to Athlon. Sempron'y nie są takie złe, ale jakoś do mnie nie przemawiają. W końcu, z założenia, miały być to produkty niszowe, a Athlon'y miały być tymi wydajnymi (i niestety drogimi) Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 dla zainteresowanych sempem939 i DFI LP zapraszam do tematu o DFI, bo troche sie w tej sprawie ruszylo. na infinity semp chodzi bez problemu, na DFI na via tez chodzi z tego co widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 no właśnie- Infinity bez problemu co do ceny to początkowo były za ~320zł teraz podskoczyły bo jest popyt/mała ilość/święta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Kiedy ceny tych procków się ustabilizują na "normalnym" poziomie ok 330 zł :D?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ja kupiłem w Apollo za 340zł ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikas Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Właśnie dzisiaj kupiłem ten procesor Sempron 3000 s939, wcześniej miałem Athlona 2000 XP. Wrzuciłem do testowania 3dMark03 i 05 i wyniki mnie zdziwiły. Były bardzo tragiczne. Na Athlonie na 3DMarko05 miałem coś około 5000 punktów a teraz mam niecałe 3000. Moja karta graficzna to GF 6800LE z odblokowanymi potokami. Czy to możliwe by na tamtym Athlonie lepiej to chodziło?. W biosie płyt mam ustawione AGP Clock 66 , tak ma być . Bo może tu wina leży po stronie karty graficznej , już sam nie wiem co myśleć. Bardzo proszę o pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 rozwiazanie takie samo jak Ci napisalem na pclabie :P reinstalka systemu, brak sterow do mobo, jakies cos skaszaniles ustawiajac. proc nie ma praktycznie zadnego wplywu na wynik w marku 2k5 a w 2k3 ma minimalny wplyw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikas Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 rozwiazanie takie samo jak Ci napisalem na pclabie :P reinstalka systemu, brak sterow do mobo, jakies cos skaszaniles ustawiajac. proc nie ma praktycznie zadnego wplywu na wynik w marku 2k5 a w 2k3 ma minimalny wplyw. Robiłem reinstal . Ale zrobie jeszcze raz , może ta karta się gryzie z moją płytą Gigabyte pod AGP. A mam Asusa 9999 GF 6800Le z odblokowanymi potokami. oczywiście odblokowałem je Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Co z tego, że Sempr0n po o/c będzie lepszy skoro Athlon po o/c będzie lepszy niż sempr0n po o/c?;] IHMO należy brać jak się ma kasę to athlona, jak nie to semprona. W grach Athlon bije semprona, a w końcu tak wypasiony sprzęt to się do gier bierze ;] Edytowane 4 Stycznia 2006 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 @mkl Jakbyś nie zauważył to mowa tu o Sempronie na 939... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikas Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 rozwiazanie takie samo jak Ci napisalem na pclabie :P reinstalka systemu, brak sterow do mobo, jakies cos skaszaniles ustawiajac. proc nie ma praktycznie zadnego wplywu na wynik w marku 2k5 a w 2k3 ma minimalny wplyw. Wyczytałem właśnie że z NF3 i GF6800 są problemy . Jedynie na Via nie ma . Więc chyba będe zmuszony wymienić tą płyte na Asusa lub Abita na kościach VIA. Czy to dobry wybór ? Bo nie chce mi się grafiki sprzedawać i kupować innej nowej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 a co masz za plyte? kup asrocka 939 dual sata2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikas Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 a co masz za plyte? kup asrocka 939 dual sata2 Gigabyte k8NSC-939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 to kup asrocka plytka ma agp i pci-e i nawet calkiem niezle nadaje sie do oc i jest wydajna polecam bo sam posiadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...