dj.skorek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam. Mam do wydania okolo 350 zl. Chce kupic klawiature i myszke. Klawiature wybralem revolteca za 87zl (sirius.pl) i reszte kasy chce przeznaczyc na myszke, czyli ok 260zl. Moj wybor padl na te dwa gryzonie co w temacie. Ktora wybrac do gier? Naczytalem sie troche tematow o tych myszach i jestem juz zamotany. W G5 nie ma ponoc akceleracji wstecznej i jest na kablu, a w MX1000 jest bezprzewodowy (dla mnie duza zaleta) ale za to jest akceleracja. Co byscie doradzili? Czy ten MX1000 nada sie do gier? Gram w FPP troche i musi byc dosc precyzyjna. Czy oprocz tych dwoch modeli jest jakis gryzon wart uwagi? Macie jakies propozycje? Najlepiej zeby byl bezprzewodowy, bo kabli mam juz dosyc dlatego G5 to raczej wybor ostateczny. A co ze starym dobrym MX510? Ale on znow nie przypada mi do gustu :( Piszcie tu prosze wasze opinie i propozycje jaka myche bezprzewodowa wybrac do gier w cenie 260zl. Z gory dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7U8 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) z tych dwoch z pewnoscia wybralbym G5. mx1000 nie jest do gier (ciezka, bezprzewodowa, AKCELERACJA WSTECZNA). I zastnanow sie jescze czy oplaca sie kupowac G5, czy mzoe mx518 za 150zł w MM. A za reszte dokupic sobie dobra podkladke, bo bez podkladki nie ma sensu takiej myszki... Polecam qck. Edytowane 26 Grudnia 2005 przez 7U8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jedna z ważniejszych zasad pr0-gamera: prawdziwy Pr0-GameR gra myszka na kablu :] mozesz sprobowac z G7 - chyba najlepsza obecnie bezprzewodowa myszka, ale jest bardzo droga i troche ciezsza niz G5 ale mysle, ze jezeli mx518 kosztuje 150zl w MM to kup tam sobie tego mx518 a za reszte kasy kup sobie fajna "szmatke" - EYEpad firmy Corepad, QCK firmy Steelpad, lub Raindropa Black firmy Allsop (chodzi o Raindropa calego czarnego o grubosci 2mm, ale dostanie go graniczy z cudem w Polsce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7U8 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Z G7 moim zdaniem nie ma sensu probowac. Allsop jest malutki, wiec polecam qck, eyepada lub dkt. a jak wiecej kasy to steelpada s&s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 No i namowiliscie mnie na ta mx518. Kupie ja przez neta bo do Media bym musial jechac. Thx wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7U8 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 np, tylko kup lepiej jakas podkladke, bo szkoda jezdzic taka mycha po blacie od biurka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...