dj.skorek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam. Mam do wydania okolo 350 zl. Chce kupic klawiature i myszke. Klawiature wybralem revolteca za 87zl (sirius.pl) i reszte kasy chce przeznaczyc na myszke, czyli ok 260zl. Moj wybor padl na te dwa gryzonie co w temacie. Ktora wybrac do gier? Naczytalem sie troche tematow o tych myszach i jestem juz zamotany. W G5 nie ma ponoc akceleracji wstecznej i jest na kablu, a w MX1000 jest bezprzewodowy (dla mnie duza zaleta) ale za to jest akceleracja. Co byscie doradzili? Czy ten MX1000 nada sie do gier? Gram w FPP troche i musi byc dosc precyzyjna. Czy oprocz tych dwoch modeli jest jakis gryzon wart uwagi? Macie jakies propozycje? Najlepiej zeby byl bezprzewodowy, bo kabli mam juz dosyc dlatego G5 to raczej wybor ostateczny. A co ze starym dobrym MX510? Ale on znow nie przypada mi do gustu :( Piszcie tu prosze wasze opinie i propozycje jaka myche bezprzewodowa wybrac do gier w cenie 260zl. Z gory dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 dozbieraj 40 zl i kup g7 :> link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jesli chodzi o mx1000 to do gier odpada,poprostu porażka (generalnie jest taka opinia,ze myszy bez kabla do gejmingu raczej sie nie nadają).To jesli chcesz bierz g5 tyle pamietaj,ze sama mysz napewno zwieksza komfort,ale druga połowa zostaje czyli padziorek wtedy jest juz naprawde super komfort.Moja propozycja mx518 + pad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ok namowiliscie mnie. Biore mx518 + jakas sciereczka pod to :) dzieki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ja bym brał G5... A podkłądkę dokupisz z czasem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermes12 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ja mam mx518 i raczej nalezy kupic pada, najelepiej Steelpad(Qck, lub S&S), wiem bo gram w counter-strike'a a w tej grze sprzet to polowa sukcesu;], tak wogole najbardziej popularna myszka wsrod pro gamerow jest I.E. 3.0 , stara myszka ktorej juz nieprodukuja:(, jej nastepczyni I.E. 4.0 to raczej juz najwiekszy niewypal:]. Tak wogole myszy bez kabla, jak narazie nie nadaja sie do gry;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...