Gość amapi3d Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Ostatnio zlozylem komus kompa na tej plycie. Do plyty A 64 3000+ ,2x256 RAM ,Dysk 80 Gb sata II Maxtor,Zasilacz Modecom 350 W. Czyli sprzet do internetu, no i tu pojawil sie problem poniewaz co jakis czas obraz miga na monitorze CRT Samsung. Komputer dziala stabilnie i poza tym jednym nieco denerwujacym objawem nie ma sie do czego przyczepic . Pytanie czy ktos mial juz podobny problem ????? Dodam jeszcze ,ze zmienialem stery: od Gf 6100, do plyty gl. oraz flashowalem bios pl.gl. z F7 na F3, F4 i nic nie pomoglo. Obraz miga dalej !!! Podobno na tej plycie gl. sa czasami problemy z zasilaczami Modecom ? Czy moze ktos to potwierdzic ? Z gory dzieki za wypowiedz . tez to mialem, pomogl najnowszy bios(wtedy najnowszy) i nowe sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoThAn Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 sage to tak samo jak u mnie niestety nic nie pomogło a to z zasileczem co piszesz to bzdura ja patrzałem na 4 różnych zasilkach i nic. U mnie obraz mruga wtedy jak przechodzi cool & quiet pełeną moc a jak wyłącvzysz cool&quiet to obraz będzie okej nic niebędzie skakać ani zrywać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sage Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 sage to tak samo jak u mnie niestety nic nie pomogło a to z zasileczem co piszesz to bzdura ja patrzałem na 4 różnych zasilkach i nic. U mnie obraz mruga wtedy jak przechodzi cool & quiet pełeną moc a jak wyłącvzysz cool&quiet to obraz będzie okej nic niebędzie skakać ani zrywać Dzieki wyprobuje na pewno . Pozdrawiam : Sage :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Ktoś wcześniej pisał, że na tej płytce przy mnożniku 9 HTT idzie max na 272Mhz, a u mnie przy tym samym mnożniku mam ustawione 280 i pewnie pójdzie więcej może wynik nie powala ale jak na tą płytkę to nieźle... Zaraz polecą testy na 290 :D Edytowane 7 Maja 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Ktoś wcześniej pisał, że na tej płytce przy mnożniku 9 HTT idzie max na 272Mhz, a u mnie przy tym samym mnożniku mam ustawione 280 i pewnie pójdzie więcej może wynik nie powala ale jak na tą płytkę to nieźle... Zaraz polecą testy na 290 :Dodrazu pokazuj screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 odrazu pokazuj screeny Na 290 prime się wysypuje jak będe miał czas to sprawdzę 285... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczara Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) No to po dłuższej przerwie reaktywuje temat, czy ktoś ma moze ten sam problem co ja, wentylatory się kręcą, płyta niby się uruchamia ale nie ma obrazu na monitorze i nie mozna wyłączyć kompa przyciskiem power. Myślicie że usmażyłem procesor czy może to karta graficzna? Edytowane 2 Października 2007 przez pieczara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...