mario66 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam?? Chcialbym podmienic grafike w ekranie gdy sie loguje podczas startu Windowsa, gdzie sie znajduje ten plik który ma w sobie te tło??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 możesz to zrobić programem style xp ze stronki themexp.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario66 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 co pamietam ten program jest platyny ale moze ktos wie ktory plik zato odpowiada??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 tja.. tylko ne mysl że to bedzie plik bmp :) O ile mnie pamiec nei myli to ta bitmapa startowa znaduej sie w pliku logonui.exe trzeba go otworzyć np resourcehakerem, wydobyc sobie resoursa jaki chcesz edytować .. zapisac do bmp.. potem do np fotoszopa trzeba sciągnąc z netu specjalną paletę kolorów, bo po otwarciu normalnie nie bedzie widac obrazka... Mając juz inny pix przepuszczasz go przez tą paletę do fotoszopa a następnie zapisujesz do bmp, wcyztujesz do resource hakera i podmieniasz w pliku logonui.exe. Następnie w trynbie awaryjnym (chyba) podmieniasz pliki w windows/sysem32 i po uruchoamieni masz swoje tapeki jakie tylko chcesz... podobnie z napisami typu ZAPRASZAMY, trwa zapisaywanie usatwień... etc ja keidyś zrobiłęm sobie motyw z matrixa i mi wypisywł znany text.. Wake up neo. . . the matrix has You :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 W logonui są zwykle pliki, nie trzeba palety kolorow. Palete chyba trzeba do bootscreena, chociaz tez podmieniałem zawsze bez tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...