Vonstock Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Znalazlem na Allegro niesprawdzony procesor AMD Athlon XP 2400 + BCM za 30 zł i moje pytanie brzmi tak czy warto ryzykowac kupno takiego procesora ? Na fotce stan idealny proste nóżki itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Wg. mnie spora większość procesorów tak sprzedawanych jest nie nadająca się do użytku, a sprzedawcy w ten sposób starają się dostać choć troche $ za spalonego proca... Lecz spotkałem się też z pozytywami ,że niby działa - więc nie wiem do końca co o tym sądzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 zawszem możesz odsprzedać komuś ale jak dla mnie szkoda kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...