drev Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam mam pytanie czy da sie jakos wymusic na tej plycie by dostarczyla do AGP wiecej mocy? Nie wiem czemu po wlozeniu tej karty system traci stabilnocs i sie zwiesza. Karta grafiki to ASUS FX 5700 V9570 TD 128MB/128bit na samsungach 3.6ns ,czy ta karta jest tylko dla AGP x8? Bo u mnie jest max x4, klopoty sa z przejsciem 3dmarka 2003, zacina sie podczas przelanczania z pierwszego testu na drugi oraz nastepuje restart systemu na tescie natury, reszte przechodzi bez problemu, testowalem na need for speed underground 2 i zwiesza sie na meni, :( , apropo , we wczesniejszym MSI FX 5200 3d mark dochodzil do koncai wszystko chodzilo bez problemow. System przeinstalowalem i dalej to samo. Moze wymiana na 5900 z dodatkowym zasilaniem by cos dalo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Karta jest dużo nowsza i niekompatybilna z twoją płytą obsługującą max agp 4x. Może nowszy bios do płyty by pomógł, ale wątpię aby taka grafa chciała z tą płytą pracować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 a moze masz za slaby zasilacz :> jakos jak mialem abita st6 to nie mialem problemow z 9600pro, 9600xt, 9800pro, 9500pro... fx-ow nie wsadzalem bo ani 5200, 5500 czy 5700 nie prezentowaly wydanosci a jedynie "wydajnosc" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...