guziq Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam. Mam pytanie jak w temaci. Czy Arctic Freezer 64 bedzie w stanie schłodzić Semprona nawet najbardziej podkreconego (chociaz znajac moje szczescie to trafie na jakiś totalnie niepodkrecaln egzemplarz)??? Czy moze olać tamte coolery i zostawic sobie Tt POLO 735 Extreme który chłodził mojego niepodkrecalnego (jak zwykle) Bartona???? Czy POLO da rade schłodzic tego sempa ównież ekstremalnie podkreconego (tak w razie czego)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Nie sądze, nie sądze też czy on w ogóle wejdzie na 754/939, lepiej brać freezera 64, ja mam ale freezera ale 64pro i przy takim ustawieniu jak w sigu mam max 35*C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 wszystkie wejda na S939. A no i mój sempron bedzie venice wiec sprawa z grzniem wygląda inaczej (chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 freezer 64 to jedno z lepszych chlodzen na rynku na socket 754/939 wiec watpie zeby jakies polo bylo od niego lepsze :mrgreen: freezer 64pro jest wydajniejszy od nonpro o pare stopni, aczkolwiek jest ciut glosniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...