Ęriu Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam, zrobiłem sobie obraz dysku, na którym mam zainstalowany system. Będę potrzebował rad jak przywrócić partycję. Mam nadzieje, że czas na odświerzenie systemu nadejdzie jak najpóźniej :P. Wiec jak można przywrócić partycję?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Instrukcji obsługi/pomocy nie dali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ęriu Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Instrukcji obsługi/pomocy nie dali? nie moge znaleźć jak przywraca sie np. partycję z systemem. bo przecież spod windowsa, który działa na partycji C:/ nie przywrócę plików z obrazu tej samej partycji [C:/]. Mogę zainstalować winde na szybkości na innej partycji i potem mogę przywrócić to co chce najwyżej. Ale są przecież inne, krótsze drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...