chudus Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Od pewnego czasu używam Emula i mam zainstalowanego Nortona z firewallem. Na każdym serwerze mam LOW ID. Dawniej zawsze miałem HIGH ID ale niedawno coś sie skichało. Wiem że problem powoduje firewall nortona tylko dziwi mnie że mam ustawione emule-permit all a firewall go jakoś blokuje :blink: Gdy wyłacze nortona test portów przebiega pomyślnie i łącząc sie z dowolnym serverem mam HIGH ID. Mam zewn. IP Poradźcie coś.... Edytowane 3 Maja 2011 przez chudus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Bo firewall nortona to się nadaje.... ...tylko do usunięcia To tak działa, a potrafi nawet zablokowac całkowicie program gdy jest ustawiony żeby mógł się łączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudus Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Heh to mi pomogłeś....jakieś inne pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 zmienic firewalla B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 to by było najlepsze wyjscie... polecam darmowego ZoneAlarma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druszek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ja używam kerio , i jestem bardzo zadowolony B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 kerio winroute firewall jest fajny ;) I emule smiga maxem mojej neo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Popatrz z jakiego portu korzysta emule i odblokuj go w nortonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 A ja używam Network Access Managera od nVidii (sprzętowy - w chipsecie) i jestem zadowolony, w systemie żadnych syfów nie ma, a dodam, że antywirusa żadnego zainstalowanego również nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) sygate personal firewall pro i 0 problemow http://donkey.outs.pl <- forum mula Edytowane 8 Stycznia 2006 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUKA1 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Nargil napisał(a): kerio winroute firewall jest fajny ;) Kiedyś miałem jakiegoś kerio to pamiętam że strasznie mi zwalniał kompa przy duzej ilosci polaczen: http://haker.nie-spamuj.eu/sieci.html Edytowane 20 Listopada 2015 przez KUKA1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 nie odnotowalem, polaczen przy wlaczonym mulu i innych zajeciach ~800-900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...