matirr Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ktos wie jak usunac ekran powitalny asusa który pojawia sie po właczeniu kompa??? musze nacisnac przy starcie TAB by zobaczyc np czy wykryło 2 dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Napewno gdzies w biosie jest ta opcja... Poszukaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 szukałem po całym biosie ;// i nic ale poszukam jeszce a w instrukji ani słowa o tym nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Coś tam gdzieś musi być z "logo' albo 'big logo'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibione Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 boot---->boot settings configuration---->full screen logo na disabled i powinno dać zamierzony efekt Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 dzieki;] ale juz wczesniej jeszcze szperałem i znalazłem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...