MichalP [xsrx] Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Znalazlem taka firme w polsce co posiada taki asortyment jak ponizej (zlaczki) http://www.deviantpc.com/articles/ati9700w...c/r300wc019.jpg w poniedzialek bede probowal nawiazac kontakt ... moze kurde w koncu skanczy sie robienie blokow na badziewnych kolankach miedzianych... Firma jest w woj Slaskim : ul. Chorzowska 140, 41-605 Świętochłowice JEST KTOS Z OKOLIC TEJ MIEJSCOWOSCI ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 jest 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 jest 8) ty to zawsze byles wylewny :))) No to moze mialbys ochote sie tam ruszyc ? ewentlanie sa jescze bezposrednie biora FRESTO w warszawie, gliwocach i lublinie... www.festo.pl Wlasnie przegadam oferte... heh piekna sprawa http://catalog.festo.com/enu/asp/default3.asp nie ma cen... niestety i nie wiem czy detal bezposrenio w festo wchodzi w rachube... tamten sklep co podalem w 1 poscie bankowo detalicznie sprzedaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 O ! zdecydowaniwe ładne ! jak się uda to gdziesik dorrrrwać, to dajcie prosze znać ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 "] jest 8) ty to zawsze byles wylewny :))) No to moze mialbys ochote sie tam ruszyc ? ewentlanie sa jescze bezposrednie biora FRESTO w warszawie, gliwocach i lublinie... www.festo.pl Wlasnie przegadam oferte... heh piekna sprawa http://catalog.festo.com/enu/asp/default3.asp nie ma cen... niestety i nie wiem czy detal bezposrenio w festo wchodzi w rachube... tamten sklep co podalem w 1 poscie bankowo detalicznie sprzedaje Pytales to odpowiedzialem, krotko i zwiezle, na temat :P Oczywiscie ze sie tam rusze i oblookam sprawe , jezeli chodzi ci o te : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a ja slyszalem ze one ciekna, moze ktos sprawdzi to w praktyce na sucho na jakims mini wc w lazience albo cos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a ja mam te szybko złonczki , i w dodatku za darmo :)))). fakt ze to do pneumatyki ale hydraulike tez wytrzymujom :))). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 w ramach podtrzymania tego topicu wysoko ( bo szuakłem go parę minut :-) ) zapytam jeszcze - czy ktoś zna inne alternatywy do zaciskanych na kroćcach węży ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 buduje od podstaw WC i wybrałem właśnie wąż i zaciski elementy jak kolanka i rozgałęzienia wybrałem z plastiku do ciepłej wody ( taki żółty ) a większe elementy kleje odrazu z rurek i kolanek całość będzie zaciskana zaciskami ... mam dużo kolanek wies chodziło o cene eeh im bardziej skomplikowane WC tym bardziej lawinowo leci cena w górę :-) MIchał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 np dobra .... roczek minął .... znalazł ktoś gdzieś ? reed ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 np dobra .... roczek minął .... znalazł ktoś gdzieś ? reed ? Nie bylem jeszcze w Siemianowicach. Jak bede jezdzil w okolicy to na pewno tam wdepne i dam znac na forum, co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...