Zenek_R Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Hej Czytałem forum...ale nie znalazlem nic na moj temat...jedynie ze nie dowidze :? Chce zakupic jakis kombajn tylko nie specialnie sie na tym znam. Wiem napewno ze nie bede drukowal w kolorze Najczesciej bedzie to sporo tekstu. Duzo bede tez skanowal. Przeliczylem wszystko i taniej wyjdzie mi laserwe urzadzenie a nizeli atramentowe. Nie mam duzo miejsca dlatego tez zdecydowalem sie na kombajn. Cena to ok 1600,- Moje propozycje to: HP LJ 3020 Canon MF5770 Czekam na ocene i wasze propozycje. Z gory dzieki :) P.S Czym roznia sie od siebie skaner stolikowy od plaskiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos_7 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77282372 powiedziałes ze masz mało miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Też Brother tylko seria 110c Jest tańszy o około 100zł dlatego że nie ma faxu. W końcu chyba fax nie jest Ci potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek_R Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Qrde wpadlo mi jeszcze jedno urzadzonko wlasnie firmy Brother: Brother MCF-7820N Powiedzcie mi cos na temat tej firmy?? Jak z jakoscia druku...skanowaniem...serwisem itp. I nadal nie wiem czym roznia sie od siebie skaner stolikowy od plaskiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...