j0k3r Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam Mam sprawe juz ktorys raz z kolei uszkodzil mi sie zasilacz jest to "HuntKey ATX (300W)" zdenerwowalem sie tym i postanowilem wymiane na "Tagan TG380-U01 (380W)" Co o tym sadzicie ? Dzieki za przeczytanie pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Witam Mam sprawe juz ktorys raz z kolei uszkodzil mi sie zasilacz jest to "HuntKey ATX (300W)" zdenerwowalem sie tym i postanowilem wymiane na "Tagan TG380-U01 (380W)" Co o tym sadzicie ? Dzieki za przeczytanie pozdrawiam:) Chieftec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) mozebys uzasadnil swoja odp :D co do zasilacza to moze podaj przedzial cenowy w jakim chcialbys sie zmiescic Edytowane 26 Grudnia 2005 przez tOmki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j0k3r Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ten zasilacz co mam teraz jest jeszcze na gwarancji on kosztowal 120zl wiec powinni mi spuscic z ceny jakiego kolwiek zasilacza te 120zl i dopacam i biore inny w kazdym badz razie jak mi sie spalil 2 raz to tak zrobilismy i sie zgodzili mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie myslalem nad tym Tagan TG380 same pozytywne komentarze o nim wyczytalem ale chcialem sie upewnic jeszcze co Wy o tym sadzicie a co do kasy to doplata max 150zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...