Skocz do zawartości
Michał1

Lubicie Święta ?

Czy lubisz swieta  

1. 1. Czy lubisz swieta

• tak
      28
    • nie
      6
    • wisi mi to
      5

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez jestem ateista(nikt z mojej bliskiej rodziny nie jest katolikiem).. i co z tego.. lubie swieta bo to doskonala okazja do nic nierubstwa i dawania sobie prezentow :lol:

PS.swiat nigdy za wiele :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do skladania rzyczen, to dziwne to troche bo jak ktos mi nawija to w wiekrzosci przypadkow mam wrazenie jakby to nic nieznaczylo puste slowa. dlatego niebardzo lubie tych zalych rzyczen. co do swiat to fajnie bo mozna sie spotkac z rodzina spedzic troche czasu razem w milej atmosferze, a potem zaraz Sylvester i jazda na maxa :)

pozdrowionkaco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie lubie swiat i tez jestem ateista;]. A nie lubie dlatego bo denerwuje mnie ta sztuczna dobroc ktora sie wytwarza na ten krotki okres u ludzi. I wogole dzielenie sie oplatkiem-BLE. Lubnie za to ze ejst wtedy czas wolny ;]. A tak na marginesie;] kogo lubicie najbardziej z religi katolickiej ? (chodzi o swietych ;]). Ja tylko i jedynie swietego mikolja ;] ( :lol: ), on przynajmniej nic nikomu nie zabral, a jeszcze sporo dal :). Dlatego mysle ze SW Mikolak to rowny gosc ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozumiem jak bycie ateista może przeszkadzać w radości jaka płynie z świąt. Dla mnie to bardzo fajny okres i to nie za wzgledu na jakies tam wydarzenia zwiazane z religią. Kupa wolnego czasu, okazja do spedzenia radosnych chwil z rodziną (no chyba ze sie jej nie lubi ;) ) Blisko do Sylwestra, no i wogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, ja świąt po prostu nienawidzę. Czemu?

1 Starsi po rozwodzie, rok po roku muszę wybierać z kim je spędzę co sprawia, że druga strona jest unhappy, a ja najchętniej spędziłbym je z dziewczyną co jest niewykonalne bo ona w końcu też ma rodzinę

2 Nie lubię jeść więc wmuszanie w siebie jedzenia bo "musisz tego spróbować", "Ty tak marnie wyglądasz", "oj nie rób mi przykrości" jest istną torturą

3 Nie podobają mi się kolendy a wszędzie je słychać

4 Śmieszą mnie ludzie którzy jak stado baranów rzucają sie na świąteczne promocje z których połowa ma jakiś haczyk

5 Jednodniowa cukierkowość ludzi z których połowa mnie nie lubi, a łasi się jakbym mnie ubóstwiali przyprawia mnie o mdłości

Na poczekaniu tyle, podsumowując jak to śpiewał Kazik "nieznoszę tych katolickich gusł". Bez urazy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kain, doskonale cie rozumiem (moi rodzice sa razem, dlatego nie bede komentowal pkt 1 a z reszta punktow sie zgodze).

A co do swojej rodziny to jej nie lubie (juz 2ch kupilo kompy w media-mark'cie :D). Pozatym to ich nie lubie tez z innych przyczyn (nie mowie ze wszystkich ale wiekszosci :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi